Verso

BusinessPlusVerso is de ultieme gezinsauto die stijl en rijplezier samenbrengt. Hoewel hij compact is aan de buitenkant, biedt de Verso een zeer ruim en uitnodigend interieur. Met zijn efficiënte moduleerbaarheid, is deze wagen ontworpen voor het welzijn van passagiers. 

De Verso Business Plus werd opgesteld om aan uw behoeften te voldoen.

/
Verso Business Plus

De Business Plus versie biedt een volledige uitgeruste wagen aan: 16'' lichtmetalen velgen, mistlichten vooraan, stuurwiel overtrokken met leder, achteruitrijcamera, verwarmde voorzetels, Toyota Skyview® panoramisch dak,…

Ontdek hier de uitrusting van de Verso Business Plus.

Spécificaties

Business Plus

1.8L VVt-i
VAA* 172,85 €
NEDC Correlated (g/km) 112 g/km
Verbruik (vanaf) 4,9 l/100 km
Fiscale aftrekbaarheid 90%
Fiscale PK 10
Euro Norm 6
Belasting op inverkeerstelling in Wallonië en in Brussel 123,00 €
Verkeersbelasting in Wallonië en in Brussel 330,92 €
Belasting op inverkeerstelling in Vlaanderen 199,14 €
Verkeersbelasting in Vlaanderen 271,25 €

* bron : SDWorks 
VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard.

Verso. Bereid je voor op een avontuur met de hele familie.

Verso is de ultieme gezinsauto die stijl en rijplezier samenbrengt. Hoewel hij compact is aan de buitenkant, biedt de Verso een zeer ruim en uitnodigend interieur. Met zijn efficiënte moduleerbaarheid, is deze wagen ontworpen voor het welzijn van passagiers.

Ontdek het Verso