1. Business
  2. Commercial Range
Ik wens...
Ik wens...

Ons gamma

Ontdek ons gamma om naar uw eigen inzicht te voldoen aan uw beroepsbehoeften.

Proace City

De Proace City is ontworpen om te voldoen aan heel uiteenlopende professionele behoeften met een ruime keuze aan geavanceerde benzine- en dieselmotoren. Het is uitgerust met talrijke actieve veiligheidssystemen en heel wat geavanceerde comfortfuncties.

Stel uw Proace City samen Raadpleeg de brochure Opens in new window

Proace City Verso

Indrukwekkende prestaties

Met twee verkrijgbare carrosserielengtes en maar liefst 7 zitplaatsen voor volwassenen is er ruimte voor iedereen. Slimme opbergruimte zorgt voor de belangrijke dingen in het leven. U vindt altijd de juiste ruimte en plaats. Met een trekvermogen van 1,5 ton weet u bovendien zeker dat niets achterblijft.

Stel uw Proace City Verso samen Raadpleeg de brochure Opens in new window

Proace

Uw bedrijfspartner

De Proace is ontworpen om te voldoen aan heel uiteenlopende professionele behoeften met een ruime keuze aan dieselmotoren. Hij is verkrijgbaar in 3 lengtes en is standaard ultravolledig uitgerust.

Stel uw Proace samen Raadpleeg de brochure Opens in new window

Proace Electric

Uw nieuwe elektrische gereedschap

De Proace Electric combineert de compromisloze capaciteiten en veelzijdigheid van de Proace met de prestaties en efficiëntie van een volledig elektrische, emissievrije aandrijflijn.
Stel uw Proace EV samen Raadpleeg de brochure Opens in new window

Proace Verso

Uitgerust om u het leven eenvoudiger te maken

De Proace Verso biedt praktische en ruime reisoplossingen, met een veelzijdige uitrusting om uw leven te vereenvoudigen zodat u meer ontspannen en veilig kunt reizen.

Stel uw Proace Verso samen Raadpleeg de brochure Opens in new window

Hilux

Niets houdt de Hilux tegen

De Hilux blijft trouw aan zijn legendarische reputatie van kracht en betrouwbaarheid sinds 1968, maar is nu nog robuuster dan voorheen zodat hij de meest omvangrijke ladingen onder de zwaarste omstandigheden aankan.
Stel uw Hilux samen Raadpleeg de brochure

Ontdek de Proace City

De compacte bestelwagen die groot denkt

Functioneel, veelzijdig en toegankelijk: de nieuwe Proace City is de perfecte bestelwagen voor in de stad. Met een ongekend lange laadvloer en royaal laadvolume kunnen zowel de lange als korte wielbases plaats bieden aan maximaal twee europallets.

Met een laadvermogen van 1 ton en een trekvermogen van maximaal 1,5 ton kunt u de klus klaren, ongeacht of u gewicht verplaatst of ruimte nodig hebt.

Doe uw werk met een gerust hart

Voor de rest hebben we aan alles gedacht

Toyota’s betrouwbaarheid

De kwaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust die Toyota biedt, is wereldwijd bekend.

Een aangepast gamma

Een ruime keuze aan auto's en lichte bedrijfsvoertuigen met efficiënte hybride-, benzine- of dieselmotoren.

Leasingoplossingen

Leaseoplossingen met volledig onderhoud en verzekering in één maandelijks bedrag.

Ons Toyota netwerk

Een uitgebreid netwerk dat u op de baan houdt met originele Toyota-onderdelen, onderhoudsdiensten en ongeëvenaarde expertise.

Zeker van de kwaliteit van uw wagen

Bij aankoop van een nieuwe Toyota bieden wij u 5 jaar waarborg (beperkt tot 200.000 km)*.
Als u voor Toyota kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

(*)Maximum 5 jaar (60 maanden) gratis waarborg: de 3 jaar (36 maanden) beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt) Europese waarborg van de fabrikant wordt verlengd met 2 jaar (24 maanden) tot in totaal 5 jaar (60 maanden) beperkt tot 200.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt door Toyota Belgium N.V. op de nieuwe Toyota voertuigen door haar geleverd vanaf 01.01.2019 en onder de voorwaarden Toyota Extracare 3+2 (meer informatie hierover vindt u bij uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.- Luxemburg of op www.toyota.be – www.toyota.lu).