1. Business
  2. Bedrijfswagens
  3. Business Plus

Toyota BusinessPlus

Bedrijfsvoetuigen van Toyota

Met BusinessPlus kiest u een betrouwbare partner voor uw wagenpark, die blijft inspireren en die altijd bezig is met verbetering.

Door ons verlangen naar verbetering, innovatie en onze zoektocht naar nieuwe voertuigen met een geavanceerd design, kunnen wij tegemoetkomen aan zowel de rijambities van uw werknemers als aan de praktische bedrijfsbehoeften van uw onderneming.

 

Het BusinessPlus Center:
 
 
U bent prioritair

Als fleetklant krijgt u in het BusinessPlus Center steeds voorrang bij onderhoud of herstellingen. Zo krijgt u binnen de 78u een afspraak voor uw wagen. Op deze manier garandeert het BusinessPlus Center een absolute mobiliteit van uw wagenpark.
 

Vervangwagens

Het BusinessPlus Center stelt een vervangwagen ter uwer beschikking tijdens een onderhoud of herstelling van uw voertuig. Het betreft steeds een recente en propere wagen. U heeft gratis beschikking over de vervangwagen gedurende maximaal 5 werkdagen.
 
 
 
Home Service Aanbod

Het BusinessPlus Center voorziet in het aanbod van Home Service. Op het ogenblik van de afsluiting van uw BusinessPlus Center contract kan u deze service aanvragen.
 
 
 
Lounge

Terwijl u wacht op een onderhoud of herstelling van uw voertuigen, kan u gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk. Binnenkort voorziet het Center ook een aparte ruimte waarin u in alle rust kan werken.
 
 

Single Point of Contact: BusinessPlus Advisor

In elk BusinessPlus Center kan u terecht bij één contactpersoon voor al uw vragen over offertes, het gebruik van uw voertuig of uw voorkeur voor de levering van uw wagen: uw BusinessPlus Advisor.
 
 

Ontvang een antwoord tot maximaal 4u na uw aanvraag

Uw BusinessPlus Advisor verbindt zich ertoe uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen.
 
 

We houden u op de hoogte
Uw BusinessPlus Advisor houdt u op de hoogte van prijsveranderingen, veranderingen van de uitrusting voor het hele gamma, en aanpassingen van de wetgeving.
 
 

Grondige kennis van financiële producten

In de snel veranderende omgeving van de fleetverkoop is het uiterst belangrijk dat de BusinessPlus Advisor op de hoogte is van de laatste financiële producten. De Advisor volgt dan ook op regelmatige basis opleidingen aangeboden door Toyota academy en/of Excelease.