Ontdek de Toyota Aygo X

user
1. Selecteer uw Aygo-X
Kies uw Aygo X.
car
2. Log in op Mijn Toyota
Gebruik je Mijn Toyota-account of maak er een aan met een paar muisklikken.
check square
3. Kies je voorkeursdealer
Reserveer bij uw dichtstbijzijnde dealer.
map marker
4. Rond uw bestelling af
De dealer die je hebt gekozen neemt contact met je op om je reservering te bevestigen en je bestelling te organiseren.
De conceptcar die de regels voor stadsauto’s herschrijft

De Aygo X illustreert onze visie op de stadsauto van morgen, die wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijkheid. De Aygo X, die in Europa is ontworpen, combineert een gedurfd ontwerp met het silhouet van een crossover. Dit zorgt voor een verhoogde rijpositie, waardoor de bestuurder de weg beter kan overzien.
Wens je jezelf te onderscheiden? Verwacht je een geruststellende rijpositie van een auto? Dit is een auto die je echt op de weg wilde zien.

/
Onthulling van de conceptcar
Een kleine auto met grote ideeën

Avontuurlijke look, stads karakter
De naam Aygo staat voor plezier en vrijheid en de Toyota Aygo X voegt daar een avontuurlijke look aan toe, waardoor hij op geen enkele andere compacte stadsauto lijkt en zijn toch al stevige positie in dit segment versterkt. Met zijn compacte afmetingen, crossover-vorm en verhoogde rijpositie ten opzichte van een stadsauto is de Toyota Aygo X een stijlvolle wagen die zijn bestuurder een ideale rijervaring bezorgt.

Uitzonderlijk van vorm, klaar voor avontuur
De Toyota Aygo X is ontworpen om niemand onverschillig te laten. De boeiende, tweekleurige carrosserie en de geprofileerde, sportieve daklijn trekken ieders aandacht. Aan de voorkant vormen de hightechkoplampen één geheel met de carrosserie. De grote grille en brede dorpels geven een echt 4x4-accent aan het geheel. Dankzij de geïntegreerde fietsdrager bent u op elk moment voorbereid om de natuur in te gaan. Met de camera op de buitenspiegel legt u bijzondere momenten vast die erom vragen om gedeeld te worden.

Ontworpen in Europa
Europa vormt de rode draad in het verhaal van onze Toyota Aygo X. De gedurfde en edele look van het concept is van A tot Z ontworpen in onze ED2-ontwerpstudio in het Franse Sophia Antipolis. Het team heeft zich daarvoor gericht op jonge Europeanen en automobilisten die zich dagelijks tussen buitenwijken en stadscentra moeten verplaatsen.

VIND DE NIEUWE AYGO X DIE BIJ JE PAST
/
Aygo X Limited
Beschikbaar voor reservering
Met een exclusieve kleurencombinatie van Cardamom Green en Night Sky Black met Mandarina accenten op het exterieur en interieur, is de elegante Aygo X Limited het toonbeeld van stedelijke verfijning.
  • 18" matzwarte aluminiumvelgen met mandarijnoranje motieven
  • Lederen zetels met mandarijnoranje afwerking.
  • Automatische airconditioning
Vanaf € 22.240*


Reserveren
/
Aygo X Air envy
Geraffineerd design en een groot aantal premium functies. De elegante Envy-uitvoering biedt draadloos opladen en het 9-inch Toyota Smart Connect-systeem voor een optimale rijervaring.
  • Schuifdak
  • LED-koplampen
  • Toyota Smart Connect Touchscreen
/
Aygo X pulse
Zet het vuur aan de schenen met een gedurfd, stijlvol interieur- en exterieurdesign. Ontspan in de premium zwarte stoffen stoelen met felgekleurde zijsteunen die bij het exterieur passen. Val op met al het vertrouwen van een premium voertuig.
  • 17" aluminium velgen
  • 8" Multimediascherm
  • Getinte achterruitKleuren en afwerkingen

Remise
Bevestig jouw reservering en wordt een van de 100 eerste eigenaars van de AYGO X in België.


Reserveer online je nieuwe AYGO X
Een eenvoudige en intuïtieve reserveringsprocedure
Wees een van de eersten die achter het stuur plaatsneemt

Reserveren

Wil je graag meer weten?
Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste de laatste nieuwtjes en updates over de Aygo X te ontvangen.

Een vraag over onze reserveringsprocedure?

Wat is een online reservering?

Met onze online reserveringstool bestel je vooraf een van de honderd exemplaren van de nieuwe Aygo x, afhankelijk van de gekozen versie en kleur. Deze online reservering is geen afnameverplichting. Je kunt op elk gewenst moment gratis annuleren, zonder voorwaarden.

Wat is het voordeel van nu online reserveren?

Als je online reserveert, ben je gegarandeerd een van de eersten die de nieuwe Aygo X kan bestellen.

Hoe kan ik online reserveren?

Klik op de knop 'Reserveren' om de reservering te beginnen. Selecteer jouw Aygo X. Log je dan in op My Toyota of maak een nieuwe account aan. Selecteer vervolgens de gewenste Toyota-dealer en bevestig je contactgegevens. Jouw dealer zal dan contact met je opnemen om de bestelling af te ronden.

Ontvang ik een bevestiging?

Ja. Nadat de reservering is afgerond, wordt deze bevestigd en ontvang je een reserveringscode. Daarnaast ontvang je een e-mail van Toyota Belgium om je reservering bij de gekozen dealer te bevestigen. Als je deze e-mail niet ziet verschijnen, controleer dan je ongewenste e-mail of neem contact met ons op via het formulier op dit adres: https://nl.toyota.be/contact.

Welke stappen volgen na de reservering?

De gekozen Toyota-dealer wordt op de hoogte gebracht van je reservering en neemt snel contact met je op. Zodra de auto beschikbaar is, wordt je gevraagd om je bestelling te plaatsen en wordt de levering georganiseerd.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Je bent van gedachten veranderd? U kunt uw reservering op elk moment annuleren. Klik hiervoor op de link onderaan de bevestigingsmail en laat ons je begeleiden.

Kan ik mijn huidige auto inleveren?

Je kunt je huidige auto inderdaad bij de dealer inleveren. Wanneer hij na je reservering contact met je opneemt, kan hij je op basis van de details en de staat van je auto een schatting geven van wat hij zal opleveren.

Wanneer wordt mijn auto geleverd?

De dealer geeft de exacte leveringsdatum zodra de bestelling is geplaatst.

Waar vind ik de algemene reserveringsvoorwaarden?

Bij stap 4 van onze reserveringsprocedure kun je onze volledige algemene reserveringsvoorwaarden lezen.

Shopping tools