1. New Cars
  2. bZ4X
  3. Design

Unieke stijl en uitstraling

De Toyota bZ4X combineert de gestroomlijnde en geavanceerde look van een elektrische auto met het zelfverzekerde design van een SUV. Het resultaat is een innovatieve elektrische auto die op alle wegen presteert en overal de aandacht trekt.

Opvallend stadsontwerp. Opvallende SUV-capaciteiten

De bZ4X heeft een markante uitstraling met een design dat past bij het stadsleven en prestaties die opgewassen zijn tegen buitenactiviteiten. De bZ4X combineert de geavanceerde stroomlijn van een BEV met de robuuste kracht van een SUV en tart daarmee de verwachtingen.

  • De platte koplampen, die een karakteristieke hamerkopvorm hebben, benadrukken het krachtige postuur van de auto.
  • De geprononceerde zwarte wielkasten geven uitdrukking aan een ongedwongen silhouet, dat van de lange wielbasis profiteert, en geven de SUV van opzij een originele uitstraling. 
  • De lage dakhoogte vermindert de luchtweerstand en draagt zo bij aan de uitzonderlijke aerodynamica, waardoor de auto opmerkelijk soepel rijdt.

Ontworpen voor alle ritten

  • Panoramadak

    Een panoramadak voegt stijl aan het exterieur toe en versterkt het gevoel van ruimtelijkheid in het lichte en luchtige interieur. Een elektrisch rolgordijn verbetert de lichtwering en beschermt tegen stralingswarmte door direct zonlicht.