1. New Cars
 2. Overzicht

Toyota C-HR - C-ENTER (V04)

Cross-over

Toyota C-HR - - C-ENTER (V04) - Cross-over
040 - Pure White

Vanaf

Vanaf 28810.0

33810.0

Vanaf

€ 271 /maand

Legale vermeldingen

Motor

1.8L Hybrid

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km
Toyota C-HR - - C-ENTER (V04) - Cross-over

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Nooit alledaags

  De nieuwe Toyota C-HR combineert een strakke, dynamische stijl met vloeiende lijnen en een breed postuur. Het resultaat? Een exterieurontwerp dat de indruk wekt dat de auto aan het rijden is, zelfs wanneer hij stilstaat.

 • Naadloze hybride prestaties

  Boeiend, dynamisch en buitengewoon zuinig: zo ervaart u de hybride van de volgende generatie. En met keuze uit drie aandrijflijnen geniet u onder alle omstandigheden van een uiterst gelijkmatige rit. En als u op zoek bent naar vermogen, dat biedt de 2.0-liter Hybrid Dynamic Force-aandrijflijn (M20A-FXS) volop.

 • Een SUV voor de stedelijke omgeving

  De Toyota C-HR is ontworpen voor gebruik in de stad: door zijn lichte besturing en indrukwekkende wendbaarheid heeft hij geen moeite met krappe ruimtes. Dankzij een totale lengte van minder dan 4,4 meter en een draaicirkel van slechts 10,4 meter doorkruist u met gemak het stadscentrum.

 • Compromisloos

  Omdat u weet dat uw Toyota altijd voor u oplet, kunt u zorgeloos rijden. Dankzij intelligente functies die u in diverse rijsituaties helpen, zoals Blind Spot Monitor en Pre-Collision System met voetgangerherkenning, weet u zeker dat u, uw passagiers en andere weggebruikers altijd beschermd zijn.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden

Toyota C-HR Hybride: Tot €5.000 voordeel