1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

Camry Premium

Sedan

Camry - Premium - Sedan
Super White (040)

Prijs vanaf

Vanaf 46210.0

Vanaf

€ 362/Maand

Motor

2.5L Hybride

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

Camry - Premium - Sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • Ontwerp

  Een vertrouwenwekkende sedan die direct opvalt

  De gestroomlijnde Camry Hybrid combineert de elegantie van een hoogwaardige sedan met een dynamisch accent en is daardoor nadrukkelijk aanwezig op de weg. De voorkant is gerestyled om zoveel mogelijk indruk te maken, waarbij de bovenste en onderste grille een nieuwe look hebben gekregen. De spijlen van de onderste grille lopen door over de zijkanten, waardoor de auto er breder en dynamischer uitziet.De gestroomlijnde Camry Hybrid combineert de elegantie van een hoogwaardige sedan met een dynamisch accent en is daardoor nadrukkelijk aanwezig op de weg. De voorkant is gerestyled om zoveel mogelijk indruk te maken, waarbij de bovenste en onderste grille een nieuwe look hebben gekregen. De spijlen van de onderste grille lopen door over de zijkanten, waardoor de auto er breder en dynamischer uitziet.

 • Rijden met optimale zuinigheid

  De Camry Hybrid rijdt schoner zonder in te boeten aan vermogen of stijl. Neem plaats achter het stuur van een krachtige hybride in een nieuwe klasse. Dit technische hoogstandje, dat wordt aangedreven door een 2.5-liter zelfopladende hybride benzinemotor, levert veel koppel bij lage toerentallen en een fenomenaal vermogen bij hogere snelheden, met meer feedback en een moeiteloze acceleratie.

 • Slimme accenten voor een superieure rit

  Een overvloed aan innovatieve functies maakt de Camry Hybrid tot een verbazingwekkende sedan. Naadloos geïntegreerde technologie tilt elke rit naar een hoger niveau en zorgt keer op keer voor een intuïtieve rijervaring. Het interieur van de Camry Hybrid heeft een sensationele geluidsisolatie, zodat u kunt genieten van een perfect surround-geluid met nog meer helderheid.

 • Technologie die u beschermt

  Het leven kan onvoorspelbaar zijn. Maar met de Camry Hybrid bent u altijd voorbereid op wat er komen kan. Toyota Safety Sense, een totaalpakket met revolutionaire rijhulpsystemen die het inzicht in de rijsituatie verbeteren, is standaard om u en al uw passagiers te beschermen.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien