1. New Cars
 2. Overzicht

Camry Camry

Sedan

Camry - Camry - Sedan
Super White (040)

Vanaf

Vanaf 48145.0

Vanaf

€ 510 /maand

Legale vermeldingen

Motor

2.5L Hybride

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km
Camry - Camry - Sedan

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  Een vertrouwenwekkende sedan die direct opvalt

  De gestroomlijnde Camry Hybrid combineert de elegantie van een hoogwaardige sedan met een dynamisch accent en is daardoor nadrukkelijk aanwezig op de weg. De voorkant is gerestyled om zoveel mogelijk indruk te maken, waarbij de bovenste en onderste grille een nieuwe look hebben gekregen. De spijlen van de onderste grille lopen door over de zijkanten, waardoor de auto er breder en dynamischer uitziet.De gestroomlijnde Camry Hybrid combineert de elegantie van een hoogwaardige sedan met een dynamisch accent en is daardoor nadrukkelijk aanwezig op de weg. De voorkant is gerestyled om zoveel mogelijk indruk te maken, waarbij de bovenste en onderste grille een nieuwe look hebben gekregen. De spijlen van de onderste grille lopen door over de zijkanten, waardoor de auto er breder en dynamischer uitziet.

 • Rijden met optimale zuinigheid

  De Camry Hybrid rijdt schoner zonder in te boeten aan vermogen of stijl. Neem plaats achter het stuur van een krachtige hybride in een nieuwe klasse. Dit technische hoogstandje, dat wordt aangedreven door een 2.5-liter zelfopladende hybride benzinemotor, levert veel koppel bij lage toerentallen en een fenomenaal vermogen bij hogere snelheden, met meer feedback en een moeiteloze acceleratie.

 • Slimme accenten voor een superieure rit

  Een overvloed aan innovatieve functies maakt de Camry Hybrid tot een verbazingwekkende sedan. Naadloos geïntegreerde technologie tilt elke rit naar een hoger niveau en zorgt keer op keer voor een intuïtieve rijervaring. Het interieur van de Camry Hybrid heeft een sensationele geluidsisolatie, zodat u kunt genieten van een perfect surround-geluid met nog meer helderheid.

 • Technologie die u beschermt

  Het leven kan onvoorspelbaar zijn. Maar met de Camry Hybrid bent u altijd voorbereid op wat er komen kan. Toyota Safety Sense, een totaalpakket met revolutionaire rijhulpsystemen die het inzicht in de rijsituatie verbeteren, is standaard om u en al uw passagiers te beschermen.

Volledig scherm Sluiten