1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla 2023

Nieuwe Corolla Hybrid

Scherper. Slimmer. Veiliger.
Neem hier voor het eerst een kijkje naar de nieuwe en verbeterde Corolla 2023. Verbeterd met een verfijnde look en eigentijds interieurdesign, intuïtieve technologie en 5e generatie hybride krachtbron, voor nog meer plezier achter het stuur, is 's werelds favoriete Toyota nu beter dan ooit. Blijf de rest een stap voor en sta als eerste in de rij voor de lancering van de nieuwe Corolla 2023.


Corolla Hatchback


Corolla Touring Sports

Leun achterover en ontspan

Met doordachte technologie en toonaangevend comfort voor alle passagiers is de Corolla 2023 volledig rond u ontworpen. 

Gevoel voor stijl

Als u denkt dat de Corolla 2023 er aan de buitenkant al goed uitziet, zult u versteld staan van de binnenkant. Onze ontwerpers hebben gekozen voor een combinatie van hoogwaardige materialen die verschillende aangename structuren hebben en samen een verbluffend geheel vormen. De stijlvolle sportstoelen passen perfect bij de look. Niets doet meer voor een ruimte dan licht, en de Corolla is voorzien van sfeerverlichting in het hele interieur. Het licht is een koele tint blauw en wit, wat het interieur een stijlvolle, sportieve uitstraling geeft. Het is een subtiel accent - een van de vele die dit een auto maken waar je graag tijd in doorbrengt.

Technologie voor het leven

Met intuïtieve technologie wordt elke reis een belevenis. Maak kennis met Toyota Smart Connect. Geniet van naadloze cloudnavigatie, Voice Agent en realtime verkeersinformatie. Het nieuwe 10,5-inch touchscreen integreert naadloos Apple CarPlay en Android Auto™, waardoor u toegang heeft tot uw favoriete smartphone apps en een schat aan rij-informatie. Het dashboard van de bestuurder heeft ook een transformatie ondergaan met een nieuwe 12,3-inch combimeter die in vier verschillende modi aan de voorkeur van de bestuurder kan worden aangepast: Ontspannen, Slim, Sport en Stoer.

Overal verbonden met uw Toyota.

De intelligente cockpit synchroniseert uw auto met uw smartphone. De MyT-app op uw smartphone is ontworpen om het rijden te vergemakkelijken en opent een wereld van connectiviteit. U kunt ritgegevens bijhouden, een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt en zelfs uw hybride rijstijl verbeteren met een druk op een knop. Regel de airco op afstand om de auto op te warmen of af te koelen voordat u gaat rijden. Parkeer met grotere nauwkeurigheid dankzij het Geavanceerde Parkeren dat u vanop afstand bedient. Transformeer elke dag met Toyota Smart Connect+.

Ruimte om te groeien

De nieuwe Corolla* geeft u de ruimte die u nodig hebt, daar waar het nodig is. Als het nu gaat om extra ruimte voor het gezin of flexibiliteit voor actieve weekendjes weg, de gestroomlijnde Touring Sports-wagon biedt de laadruimte en veelzijdigheid voor een druk leven. In de royale bagageruimte past alles met gemak dankzij de verstelbare laadvloer, de handige zijvakken en de eenvoudig neerklapbare achterbank. De achterpassagiers zitten in deze auto net zo comfortabel als de mensen voorin. En wilt u de achterklep openen, maar hebt u uw handen vol? Dan beweegt u gewoon uw voet onder de achterbumper. Dankzij de speciale sensor opent de achterklep automatisch.

*Alleen met de Touring Sport versie

Compromisloze kracht

Meer prestaties zonder in te leveren op efficiëntie. Onze zelfopladende hybride technologie van de vijfde generatie geeft je verbeterde acceleratie en vermogen zonder het CO2-niveau te verhogen. Een nieuw geüpgraded 2.0l-model zorgt zelfs voor minder uitstoot.

Puur rijplezier

De hybrides van Toyota staan garant voor puur rijplezier. Ze zijn ongelooflijk soepel en zeer responsief - en wanneer je door de stad rijdt, geniet je van de zalige stilte van de volledig elektrische modus. Ze besparen ook brandstof en verminderen de uitstoot, terwijl ze nog steeds net zo gemakkelijk te besturen zijn als een conventionele auto. En omdat alle Toyota hybrides zelfopladend zijn, hebt u geen laadkabel nodig om de batterij op te laden. Het is dus geen verrassing dat meer dan 12 miljoen automobilisten over de hele wereld kozen voor een Toyota hybride.

Ontdek het plezier van autorijden

Alle GR SPORT-modellen worden aangedreven door een baanbrekend, volledig hybride systeem. Laat u in vervoering brengen door de 1.8- of 2.0-liter hybride motor, die veel vermogen en een snelle acceleratie koppelt aan een laag brandstofverbruik en lage CO2-emissies. Toyota’s TNGA-platform biedt een fantastische wegligging en een lager zwaartepunt voor een opwindende rijervaring.
Toyota T-Mate. Samen nog veiliger onderweg
Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Corolla 2023 uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. Deze is uitgerust met de nieuwste generatie van Toyota Safety Sense en biedt de mogelijkheid om functies draadloos bij te werken.
  • Toyota Safety Sense Verbeteringen in de werking en functionaliteit van de systemen zijn onder meer Acceleration Suppression (onderdrukking van acceleratie) dat op plotseling gebruik van het gaspedaal bij lage snelheid reageert; ondersteuning bij het vermijden van botsingen bij het afslaan op een kruispunt; Emergency Steering Assist dat nu kan reageren op tegemoetkomend verkeer; het vermijden van zijdelingse botsingen en vermindering van snelheid in bochten. Software-updates vanop afstand houden de functies up-to-date en maken het mogelijk nieuwe functies toe te voegen naarmate deze tijdens de levensduur van het voertuig beschikbaar worden.
  • Rijhulp Ons Blind Spot Monitor-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn zijspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen. Corolla 2023 beschikt over Emergency E-call en Adaptief Grootlichtsysteem.
  • Parkeerhulp Daarnaast is de Corolla 2023 uitgerust met andere innovatieve parkeerhulpfuncties van T-Mate, zoals onder andere Safe Exit Assist, Rear Seat Reminder System en Rear Cross Traffic Alert met automatisch remmen. Deze geven u meer vertrouwen op de weg en zorgen voor een nog veiligere rijomgeving voor u en andere weggebruikers.

Galerij Toyota Corolla Touring Sports

Galerij Toyota Corolla Hatchback

Hou mij op de hoogte