1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla 2023
  4. touring-sports
Stijlvolle nieuwe grille
Opvallende Bi-led-koplampen
Sportieve 18-inch GR SPORT Donkergrijs Machinaal bewerkte legering
Hedendaagse combi-achterlichten
Opvallende achterbumper

Stijlvolle nieuwe grille

Een nieuw ontworpen onderste grille met glanzend gelakt gaaspatroon, "C"-versieringen benadrukt het lagere zwaartepunt, en de bredere mistlampkappen en -vormen creëren een sterkere look.

Opvallende Bi-led-koplampen

Geïnspireerd door de meest imposante kenmerken van een roofvogel, zorgen de scherpe en horizontale "J-vormige" koplampen voor een intense en charismatische uitstraling. Geniet van de unieke dubbele functie van de contour- en richtingaanwijzerlampen dankzij de innovatieve Bi-beam-leds van.

Sportieve 18-inch GR SPORT Donkergrijs Machinaal bewerkte legering

De gloednieuwe 18-inch lichtmetalen velgen, exclusief ontworpen voor het GR SPORT-model, stralen het sportieve karakter van de auto uit. Een kenmerkend symmetrisch ontwerp zorgt voor sterke coördinatie en driedimensionale kenmerken, waardoor het GR SPORT-model extra diepte en dynamiek krijgt.

Hedendaagse combi-achterlichten

Om de moderne uitstraling van het voertuig te benadrukken en uitstekende zichtbaarheid te bieden, werd de Toyota Corolla Touring Sports uitgerust met nieuwe combi-achterlichten ontworpen en toegevoegd aan het gamma. Een diffuse binnenlens creëert oppervlakteverlichting en een rode buitenlens voegt structuur toe vooreen aantrekkelijke uitstraling en een meer ontspannen, ruimer gevoel.

Opvallende achterbumper

De exclusieve look van de achterbumper biedt een compleet nieuw design die de eigentijdse, sportieve uitstraling van de auto tot uiting brengt. Vervaardigd met TSOP-materiaal, biedt het een hoge stijfheid en superieure recycleerbaarheid.

Opvallende stijl

Het eerste wat opvalt aan de Corolla Touring Sports, is het gedurfde en dynamische exterieur, dat u verder kunt benadrukken met een van onze tweekleurige lakvarianten. Trek de aandacht met opvallende Bi-led-koplampen en een stijlvolle nieuwe grille. De nieuwe Toyota Touring Sports-klasse valt niet te negeren.