1. New Cars
  2. AWDi Hybrid

RIDE HAPPY

Geniet van extra tractie wanneer de weg moeilijk begaanbaar is. Dus als het lastig wordt, kunt u vol vertrouwen doorrijden. De krachtige hybride motor biedt een uitstekende brandstofefficiëntie en levert de beste CO₂-prestaties in zijn klasse. De Corolla Cross is gebouwd voor langere reizen en neemt de lastige taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Rijden zonder stress

De Corolla Cross Hybrid is ontworpen om kracht en functionaliteit in evenwicht te houden en is ideaal om de kinderen naar school te brengen en eropuit te gaan met het gezin. De uitstekende vierwielaandrijving en verbeterde brandstofefficiëntie zorgen altijd voor een stressloze reis voor het hele gezin. Toyota’s hybride systeem van de vijfde generatie biedt u complete zekerheid onder alle weersomstandigheden, plus een hoge mate van wendbaarheid en responsiviteit achter het stuur. Een efficiënte SUV, gebouwd voor de praktische kant van het gezinsleven.

Geniet van de rit

In uw Corolla Cross ervaren alle passagiers ultieme stabiliteit en rijcomfort dankzij de beschikbare multi-link achterwielophanging. Geniet van uitstekende rijeigenschappen en neem elke hobbel in de weg zo soepel mogelijk. De grotere bodemvrijheid maakt een hogere rijpositie mogelijk, zodat u altijd optimaal zicht op uw omgeving hebt. Of u nu door de stad navigeert of met de kinderen op de achterbank van de gebaande paden afwijkt, met de Corolla Cross komt u ontspannen en vol vertrouwen op uw bestemming aan.

Hoe werkt het?

Dankzij onze nieuwe hybridetechnologie van de vijfde generatie is de Corolla Cross onze meest geavanceerde hybride tot nu toe. Hybride auto’s werken hetzelfde als conventionele auto’s en hebben een toonaangevende zuinigheid, terwijl u zich nooit zorgen hoeft te maken over de actieradius. U kunt gewoon tanken en omdat Toyota-hybrides zelfopladend zijn, hebt u geen laadkabel nodig om de batterij op te laden. Maar dat is nog niet alles. Tijdens het remmen of uitrollen kunt u regeneratief remmen gebruiken om elektriciteit op te slaan voor later.