1. New Cars
  2. Practicality

ONTWORPEN OM HET LEVEN GEMAKKELIJK TE MAKEN

De Corolla Cross is een robuuste gezinsauto die tegen een stootje kan. Met zijn intuïtieve technologie is deze SUV ideaal voor dagelijks gebruik. Naast meer hoofd- en beenruimte heeft de Corolla Cross een grote bagageruimte met een geringe laadhoogte en een brede opening om spullen gemakkelijker in te laden.
  • Verrassend veel ruimte Met de 60/40 neerklapbare achterbank hebt u meteen ruimte voor koffers, fietsen en alles wat u verder op reis wilt meenemen.
  • Goed toegankelijk Dankzij de wijd opendraaiende achterportieren kunt u slapende kinderen moeiteloos en ongestoord het huis binnen dragen.
  • Neem alles mee Dankzij de handige laadhoogte en uitzonderlijke bagageruimte kunt u zowel uw kinderen naar de sportclub brengen als genieten van een weekendje weg met het gezin.

Vrolijk uw dag op

Het grote panoramadak vult het interieur met licht, wat een gevoel van meer ruimte geeft. In het warme interieur van de Corolla Cross voelt iedereen zich thuis.

Ontspannen zitten

Door de grote achterstoelen met veel beenruimte en comfortabele hoofdsteunen kan iedere passagier – hoe groot of klein ook – genieten van een ontspannen reis. Perfect voor lange reizen.

Houd iedereen tevreden

De Corolla Cross verwelkomt iedere passagier – hoe groot of klein ook – in een uitnodigend en comfortabel interieur vol ruimte waar iedereen van kan genieten. Naast veel been- en hoofdruimte zorgen neerklapbare armsteunen en ventilatieopeningen op de achterbank voor comfort op elke zitplaats, met voldoende ruimte voor films, videogames en nog veel meer.