Afspraak concessie
Stel uw Toyota samen
Vraag een brochure aan
Vind een Toyota verdeler
Afspraak werkplaats
Vraag een proefrit aan

Corolla Berline Style Plus - Berline

 • Bi-Beam LED koplampen
 • Parkeersensoren achteraan
 • 17" lichtmetalen velgen
 • Toyota Touch® 2 with Go navigatiesysteem
Vergelijken
Toyota Corolla Berline - Style Plus - Berline
  • Super White (040) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Oxide Bronze (6X1) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Silver Metallic (1F7) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • White Pearl (070) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Silver Metallic (1F7) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Metal Stream (1K0) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Black Mica (209) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Emotional Red (3U5) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
 • Beige Mica (587) Er is geen kleur beschikbaar voor de geselecteerde motor.
Maandelijkse prijs vanaf
Vanaf
€ 32.560
Corolla Berline Dynamic Plus is al beschikbaar vanaf € 29.150
Verbruik (WLTP)
4.9 l/100 km
CO2 (WLTP)
111 g/km

Zie meer afwerkingen

De volgende generatie in hybride rijden

De Corolla Sedan, die nu voor het eerst leverbaar is als hybride, biedt een temperamentvolle rijervaring dankzij de innovatieve zelfopladende hybride aandrijflijn. Dankzij een volledig nieuwe benadering van design en techniek heeft ’s werelds meest verkochte auto het allemaal: een strak exterieur, een volledig herzien interieur, een aantal verbeterde technologieën en, misschien wel het allerbelangrijkste, vernieuwde veiligheidssystemen. De Corolla Sedan is terug ... en beter dan ooit tevoren.

Ontworpen voor de stad, maar tot veel meer in staat

Wat uw levensstijl ook is, de stijlvolle, zuinige en comfortabele Corolla biedt puur rijplezier. Of u nu in de stad rijdt of op de snelweg, u profiteert altijd van de zelfopladende hybride aandrijflijn en van de betrouwbaarheid waar Toyota om bekendstaat.

 • Ontworpen om op te vallen

  Dankzij het verfijnde, vloeiende lijnenspel en de brede, gestroomlijnde carrosserie heeft de Corolla Sedan een onmiskenbaar krachtige uitstraling. Het opvallende exterieur wordt benadrukt door tal van eigentijdse details, waaronder LED-lampen, chromen accenten en 18-inch tweekleurige lichtmetalen velgen.

 • Raffinement, ruimtelijkheid en comfort

  Met doordachte technologie en toonaangevend comfort voor alle passagiers is het interieur even ontspannend als gerieflijk. En dankzij de slimme opbergvakken, de royale beenruimte en de fraaie afwerking is de reis even aangenaam als de bestemming.

 • Een icoon van de moderne tijd

  De Corolla Sedan is gebouwd op het TNGA-platform (Toyota New Global Architecture) en biedt daardoor een fantastische rijervaring. De Corolla Sedan is in alle opzichten een icoon van de moderne tijd, van de verbeterde ophanging en het dynamische rijgedrag tot het lage zwaartepunt en de 1.8-liter benzinehybride.

Indrukwekkend, vanbinnen en vanbuiten

De nieuwe Corolla Sedan biedt niet alleen uitstekende rijeigenschappen: de comfortabele cockpit is ontworpen rond uw behoeften, het verbeterde Toyota Safety Sense-pakket zorgt voor optimale bescherming van alle weggebruikers en de nieuwe hybride aandrijflijn is gewoon geweldig.

Zuinig, een lage uitstoot en een fantastische rijervaring

Zuinig, een lage uitstoot en een fantastische rijervaring

De temperamentvolle 1.8-liter hybride motor, die direct reageert in de stad, zorgt onder alle omstandigheden voor een soepele, ontspannen rit. Bovendien hoeft u niet te stekkeren, want de Corolla Sedan laadt zichzelf op. Precies zoals een hybride bedoeld is.

Slimme functies, eenvoudig te gebruiken.

Slimme functies, eenvoudig te gebruiken.

De stijlvolle cockpit biedt dankzij Toyota Smart Connect een aantal gebruiksvriendelijke innovaties. Het nieuwe 8-inch touchscreen geeft alles wat u nodig hebt overzichtelijk weer en zorgt zo voor een probleemloze rijervaring. Het Premium Connectivity-pakket geeft u toegang tot belangrijke informatie, zoals cloudnavigatie, realtime verkeersinformatie en audio tijdens het rijden. De intelligente Voice Agent gebruikt kunstmatige intelligentie om de stem van de bestuurder en voorpassagier te herkennen. Of u nu op zoek bent naar een bestemming, restaurant of tankstation (navigatie, muziek, POI enz.), u hoeft het maar te vragen aan Toyota’s Voice Agent.

Ontdek meer over MyT
Gemoedsrust, onder alle omstandigheden

Gemoedsrust, onder alle omstandigheden

Met Toyota Safety Sense krijgt rijhulp een nieuwe dimensie. Het systeem is verder verbeterd met nog meer slimme voorzieningen die zelfs aanrijdingen kunnen voorkomen. Maar wees gerust, u houdt altijd de controle.

Bekijk de veiligheidsvoorzieningen
'