1. New Cars
  2. Prius Plugin

Alles wat belangrijk is in één oogopslag

De nieuwe Prius informeert zonder te overweldigen. Het multifunctionele bestuurdersdisplay, een 7-inch TFT-combimeter, bevindt zich centraal en in het zicht, zonder visuele belemmering dankzij het sportieve stuurwiel met kleine diameter. Deze digitale cockpit toont belangrijke informatie, zoals uw snelheid en resterende elektrische actieradius, terwijl uw ogen zo min mogelijk hoeven te schakelen tussen het display en de weg voor u.

Uw digitale leven onderweg

Het hart van het digitale universum van de nieuwe Prius is het multimediasysteem, dat compatibel is met draadloze Apple CarPlay en Android AutoTM. Voer telefoongesprekken, stel het navigatiesysteem in en speel media snel en gemakkelijk af via het 12,3-inch HD-scherm met intuïtieve aanraak- en spraakbediening.

Altijd up-to-date

Zoals uw smartphone regelmatig upgrades via de dataverbinding ontvangt, is uw Prius Plug-in Hybrid toekomstbestendig dankzij live over-the-air updates, zodat u altijd over de allernieuwste software en functies beschikt.

 

 

 

 

 

 

 

Perfect zicht

Goed zicht is essentieel om veilig te rijden. Met de digitale spiegel kunt u door obstakels of passagiers op de achterbank heen kijken alsof ze er niet zijn. Hiermee wordt een camerabeeld van de achterkant van de auto in de binnenspiegel weergegeven. Het resultaat is een perfect zicht naar achteren en meer veiligheid.