1. New Cars
 2. Betrouwbaarheid & Garantie

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

Veiligheid

Overal in het interieur zijn airbags geplaatst

Afhankelijk van de stoelconfiguratie van de bedrijfswagen zijn twee of vier SRS-airbags geïnstalleerd, die ervoor zorgen dat alle inzittenden goed beschermd worden bij een aanrijding.

WAARBORG

Elke Toyota is gebouwd om een uitzonderlijk hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden. Om u zorgeloos te laten rijden, bieden wij standaard 3 jaar garantie op alle voertuigen en tot 10 jaar verlengde dekking op de hybride batterij voor onze hybrides. Onze uitgebreide verlengde garantie biedt u volledige gemoedsrust voor een extra periode van 12 of 24 maanden.

 • Fabriekswaarborg

  Toyota biedt wereldwijd een standaardwaarborg gedurende 3 jaar (tot maximum 100.000 km).
   
 • Verlengde waaborg

  Bovenop de standaardwaarborg van 3 jaar die elke Toyota vanuit de fabriek meekrijgt, biedt Toyota Belgium nog 2 jaar extra waarborg.
   
 • Tot 10 jaar verlenging van de hybride batterijdekking

  Toyota verlengt de hybride batterijdekking tot 10 jaar *.

Eurocare pechverhelping

Onze auto’s zijn gebouwd om jarenlang probleemloos mee te rijden. Maar het kan altijd gebeuren dat u hulp nodig hebt, of dat nu komt door een mechanische storing, een ongeval of een lekke band. Omdat wij waarde hechten aan klantenservice, wordt elke nieuwe auto geleverd met 1 jaar Toyota Eurocare-dekking, zodat u zonder oponthoud en volledig zorgeloos weer op weg wordt geholpen.

Contactgegevens

In België
0800 999 55

In het buitenland
+32 (0)2 773 61 22

Algemene vragen
0800 999 55

TOYOTA’S VEILIGHEIDSBELOFTE

Dankzij tientallen jaren van autokennis en uitgebreid onderzoek is elke nieuwe Toyota een direct inzetbare, betrouwbare partner op cruciale momenten, zelfs wanneer u dat niet beseft. Het uiteindelijke doel van onze geavanceerde Toyota Safety Sense-technologieën is om verkeersongevallen volledig uit te bannen en het verkeer voor iedereen veiliger te maken.

Reparaties

Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan een aanrijding krijgen. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op het netwerk van erkende Toyota-herstelbedrijven, hoe groot of klein de schade ook is. Onze geschoolde technici bieden een complete reparatieservice, die bedoeld is om uw Toyota in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.