1. Used Cars

Toyota Approved Used tweedehandswagens

Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

0 resultaten

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&sortOrder=published&brand=toyota&uscContext=used&uscEnv=production&vehicleForSaleId=8d250ab5-359f-45b4-b230-6fde7867e3e7&uscStep=pdp&financeOption=monthly

Vind een gecertifieerde tweedehandswagen Toyota

Bent u op zoek naar de perfecte Toyota? Weet dan dat Toyota Approved Used u in elke fase gemoedsrust biedt. Onze goedgekeurde tweedehandswagens worden geleverd met een uitgebreide Toyota-garantie en met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). Ze worden ook onderworpen aan een volledige technische controle zodat u op beide oren kunt slapen. Bovendien bieden we nog een aantal financierings- en verzekeringsdiensten aan om u het leven gemakkelijker te maken.

WAAROM KOPEN BIJ TOYOTA APPROVED USED

MINIMAAL 12 MAANDEN GARANTIE

Om u gemoedsrust te bieden, worden Toyota Approved Used-wagens geleverd met een geruststellende garantie van minimaal 12 maanden. Als leider op het gebied van hybride wagens zorgen wij ervoor dat al onze hybrides een Hybrid Health Check met doorstaan. Als deze controle jaarlijks wordt uitgevoerd, verlengen we de garantie op de batterij met maximaal 10 jaar (Hybrid Battery Extended Care).

UITGEBREIDE VERZEKERING

Verzeker uw wagen bij de mensen die er het meeste verstand van hebben. Wij bieden een van de meest uitgebreide dekkingen die er zijn. Zo bent u altijd verzekerd van onze kwaliteitszorg en aandacht op de momenten dat u die het meest nodig hebt.

TECHNISCHE CONTROLE OP 145 PUNTEN

Onze opgeleide technici inspecteren elke Toyota Approved Used-wagen om er zeker van te zijn dat hij een volledige technische controle op 145 punten doorstaat. Onze hybrides worden ook onderworpen aan een Hybrid Health Check om er zeker van te zijn dat hun hybride systeem en batterij in topconditie zijn.

INCLUSIEF 12 MAANDEN PECHHULP

Alle Toyota Approved Used-wagens worden geleverd met 12 maanden volledige pechhulp, inclusief pechverhelping en takeldiensten bij u thuis of langs de weg, om u extra gemoedsrust te bieden.

STARTENSKLAAR

Welke auto u ook kiest, elke Toyota Approved Used-wagen wordt volledig voorbereid, zodat u veilig weg kunt rijden, sneller dan u denkt.

TWEEDEHANDS VOELDE NOG NOOIT ZO NIEUW

Zodra u het juiste model hebt gevonden, biedt Toyota Financial Services u een waaier aan flexibele financieringsopties om u te ondersteunen bij de aankoop van uw tweedehandse auto. Wij nemen ook alle merken en modellen over.

Flexibele financiering bij Toyota

Met onze flexibele financieringsplannen is uw volgende auto wellicht betaalbaarder dan u denkt. Stel een financieringspakket samen dat bij u past en geniet van gemoedsrust wanneer u uw volgende Toyota financiert.

 
Lees meer over financiering

Toyota-verzekering

Profiteer van onze verzekeringspakketten. Ga met een gerust hart de weg op, wetende dat u bijstand geniet in heel Europa en dat u kunt rekenen op de expertise van het erkende Toyota-netwerk. Een netwerk dat klaarstaat om voor uw auto te zorgen in geval van pech.

 
Ontdek onze verzekeringspakketten

OP ZOEK NAAR EEN HYBRIDE?

Kom naar de experts

Wij zijn al meer dan 20 jaar koploper op het gebied van hybride technologie. Niemand dus die er meer verstand van heeft dan wij. Maar om u helemaal te overtuigen, voeren onze deskundige technici een Hybrid Health Check uit op al onze tweedehandse hybrides. Zo weet u zeker dat alles efficiënt en effectief werkt. Wij geven u zelfs de resultaten van alle in het verleden uitgevoerde check-ups, voor extra gemoedsrust.

  • Moeten hybride auto's opgeladen worden?
  • Wat is de autonomie van een hybride auto?
  • Welke hybride auto past het best bij mij?
  • Wat is de levensduur van de batterijen?
  • Hoe werkt een hybride auto?
  • Zijn hybride auto's krachtig?
  • Kosten hybride auto's veel?
  • Zijn hybrides nog evenveel waard bij doorverkoop?