Afspraak concessie
Stel uw Toyota samen
Vraag een brochure aan
Vind een Toyota verdeler
Afspraak werkplaats
Vraag een proefrit aan

Toyota Business Lease

Verhuur op lange termijn (of operationele leasing) biedt tal van voordelen.
  • Minder BTW

    • De BTW op een wagen is slechts voor 35% recupereerbaar. Uw klant heeft er dus alle baat bij de aan de BTW onderworpen basis zo laag mogelijk te houden. Dankzij de operationele leasing formule betaalt hij geen BTW op de restwaarde van de wagen (de verkoopprijs van de wagen aan het einde van het contract).
    • Tevens dient hij geen grote som aan BTW voor te schieten. Deze wordt verdeeld over de huurperiode.
  • Budgeteerbaar: Eenzelfde huur gedurende de volledige looptijd van het contract die alle diensten en kosten omvat (afschrijving, taksen, verzekeringen, onderhoud, herstellingen, banden, pechverhelping en vervangwagen). Voortaan kent uw klant op voorhand de globale en exacte kost van zijn wagen.
  • Geen risico’s: Uw klant neemt geen risico, noch op de onderhouds- en herstellingskosten, noch op de herverkoop.
  • Eenvoudige administratie: Eén maandelijkse factuur, telkens hetzelfde bedrag, van de eerste tot de laatste maand. (De aftrekbaarheid van de diverse onderdelen is duidelijk vermeld.)
  • Buiten balans: De huurfacturen worden onmiddellijk in kosten gebracht. De wagen wordt niet geactiveerd in uw boekhouding en blijft dus buiten de balans. Op deze manier wordt uw kredietlijn niet aangetast.

Deze verschillende fiscale, boekhoudkundige en operationele voordelen verklaren waarom steeds meer en meer grote en kleine ondernemingen maar ook zelfstandigen en vrije beroepen voor de formule van operationele leasing opteren.

Ga snel naar www.toyotabusinesslease.be om onze bijzonder aantrekkelijke leasevoorwaarden te ontdekken.

Meer weten over Toyota