Toyota Belgium

Algemene Voorwaarden

Afgebeelde wagens met opties of accessoires.

Nettoprijs en aanbod
(niet cumuleerbaar): geldig van 01.09.2021 tot en met 30.09.2021 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuw voertuig bij de deelnemende verdelers in het erkende distributienetwerk van Toyota in België. Voorbehouden aan particuliere klanten tenzij anders vermeld Prijzen BTWi tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van drukfouten.

New Yaris – de hybride versie aan de prijs van de benzine versie: stemt overeen met een korting van €2.140 op de hybride versies van de Yaris; dit bedrag van €2.140 stemt overeen met het prijsverschil tussen de Yaris Hybrid (referentiemodel: Yaris 1.5 Hybrid autom. CVT Dynamic, €23.530 BTWin) en de vergelijkbare benzine versie (Yaris 1.5 Benzine autom. CVT Dynamic, €21.390 BTWin). Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

Yaris Benzine - voorwaardelijke €2.140 overnamepremie: bij aankoop van een nieuwe Yaris Benzine nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.140 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld.

Corolla 5d Hybride, Corolla TS Hybride, Toyota C-HR - voorwaardelijke €1.000 overnamepremie: bij aankoop van een nieuwe versie van deze modellen nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €1.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld.

Stock bonus: optionele aanbieding, niet verplicht en onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven), beschikbaar op een beperkt aantal voertuigen beschikbaar uit voorraad dwz leverbaar voor 30.09.2021.

Corolla TS en Corolla 5 deurs – de hybride versie aan de prijs van de benzine versie: stemt overeen met een korting van €2.850 op de hybride versies van de Corolla TS of Corolla 5 deurs ; dit bedrag van €2.850 stemt overeen met het prijsverschil tussen de Hybride versie (referentiemodel: Corolla TS 1.8 Dynamic, €29.460 BTWin) en de vergelijkbare benzine versie (Corolla TS 1.2 Dynamic, 26.610€ BTWin). Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

Toyota C-HR – de hybride versie aan de prijs van de benzine versie: stemt overeen met een korting van €3.000 op de hybride versies van de Toyota C-HR (referentiemodel –vergelijkbaar in termen van prijs, grootte, uitrusting en motor- gebruikt om het prijsverschil tussen hybride versie en benzineversie te schatten: Corolla TS, zie vorige paragraaf). Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

Yaris Cross - 1 jaar gratis brandstof: deze aanbieding komt overeen met een gratis tankkaart ter waarde van €1.250. Berekening op basis van de volgende elementen: gemiddeld jaarkilometrage (14.770 km / jaar, bron FEBIAC), verbruik volgens WLTP-normen (vanaf 4,5 l / 100 km), benzineprijs (1.439 € / l, bron: FOD Economie 01.03.2021), theoretische afstand met €1.250 brandstof met de Yaris Cross: 19.300 km. Optionele aanbieding, niet verplicht en onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven), bij aankoop van een nieuwe Toyota Yaris Cross. Tankkaart twv € 1.250, - exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar.

RAV4 - 1 jaar gratis brandstof: deze aanbieding komt overeen met een gratis tankkaart ter waarde van €1.250. Berekening op basis van de volgende elementen: gemiddeld jaarkilometrage (14.770 km / jaar, bron FEBIAC), verbruik volgens WLTP-normen (vanaf 5,6 l / 100 km voor de RAV4), benzineprijs (1.439 € / l, bron: FOD Economie 01.03.2021), theoretische afstand met €1.250 brandstof met de RAV4: 15.512 km. Optionele aanbieding, niet verplicht en onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven), bij aankoop van een nieuwe Toyota RAV4. Tankkaart twv € 1.250, - exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar.

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

Meer dan 50% van de reistijd elektrisch: Gemiddelde gebaseerd op een gemengd parcours (autostrade/stad), naargelang rijstijl, lading en externe factoren. Percentage gebaseerd op een testritcampagne van het hybride Toyotagamma in Frankrijk: « Les essais alternatifs » van Toyota Frankrijk (www.toyota.fr), cijfers vastgelegd op 15/03/2017: 48.503 testritten, 693.847 afgelegde kilometers, gemiddeld 54% van de reistijd afgelegd op elektriciteit i.e. zonder hulp van de benzinemotor. In het kader van deze testritten werd het voertuig uitgerust met een systeem dat o.a. de rijafstand en reistijd in elektrische modus, de gemiddelde snelheid, enz. meet.

Maximum 5 jaar (60 maanden) gratis waarborg: de 3 jaar (36 maanden) beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt) Europese waarborg van de fabrikant wordt verlengd met 2 jaar (24 maanden) tot in totaal 5 jaar (60 maanden) beperkt tot 200.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt door Toyota Belgium N.V. op de nieuwe Toyota voertuigen door haar geleverd vanaf 01.01.2019 en onder de voorwaarden Toyota Extracare 3+2 (meer informatie hierover vindt u bij uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.- Luxemburg of op www.toyota.be – www.toyota.lu).

Wegbijstand Toyota Eurocare tot 10 jaar: wegbijstand 24u op 24u, in België, in G.H. -Luxemburg en in meer dan 30 Europese landen, gratis gedurende 1 jaar vanaf de datum van levering van het voertuig en kan gratis verlengd worden met telkens 1 jaar, totdat het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt heeft, op voorwaarde dat het jaarlijks voorgeschreven onderhoud door de fabrikant wordt uitgevoerd bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H.-Luxemburg. Geldig voor voor alle voertuigen geleverd na 1-1-2019.

Tot 10 jaar verlenging van de dekking op de hybride batterij: de hybride batterij geniet van 5 jaar (60 maanden) Europese waarborg van de fabrikant beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Een positieve test van de hybride batterij bij een onderhoud bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H. Luxemburg verlengt de dekking op de hybride batterij telkens met 1 jaar (12 maanden) beperkt tot 15.000km (welke van de twee het eerst bereikt wordt, tot het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt.

Optionele aanbiedingen, niet verplichtend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be – www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.-Luxemburg. 

Business+ - Operationele leasing: prijs per maand (excl. BTW). Aanbod gereserveerd en enkel geldig voor een Operationeel leasingcontract "Full Service Plan" op 60 maanden (max. 20.000 km per jaar), bevat onderhoud en herstellingen, banden, rijtaksen en BIV, 24u/24 pechverhelping in heel Europa met inbegrip van een vervangwagen. Brandstofkosten niet inbegrepen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door LeasePlan Partnerships & Alliances S.A.

VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard. http://www.sd.be/secure3/co2calculation/Default.aspx?lang=nl 

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

Gelieve contact te nemen met uw ErkendeToyota Verdeler en/of Erkende Toyota Hersteller teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.Optionele aanbiedingen, niet verplichtend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be – www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in België of G.H.-Luxemburg.

Meer over Toyota

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.