E-palette

Getoond conceptvoertuig.
Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen.
Als eerste BEV van Toyota die speciaal voor Autono-MaaS* werd ontwikkeld, zal de e-Palette op de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio 2020 de vervoersbehoeften van personeel en atleten ondersteunen met twaalf of meer voertuigen die voor een doorlopende pendelverbinding zorgen binnen het Olympisch en Paralympisch dorp.
Vermogen
Elektrisch
Navigatie
Automated Driving
VOOR IEDEREEN
Diensten die in behoeften van klanten voorzien.
e-Palette is op vele manieren personaliseerbaar, zoals een schilder kleuren aanmaakt door verf te mengen op een palet. Dankzij een vlakke en onbelemmerde interieurruimte met een lage vloer kunnen, naargelang de behoeften van de gebruiker, verschillende voorzieningen worden geïnstalleerd zoals uitrusting voor ritdelen, hotelkamerspecificaties en shoppingvoorzieningen.
Voor bedrijven
Samen slimmer.
Als leverancier van mobiliteitsplatformen richt Toyota zich op de ontwikkeling van aantrekkelijke nieuwe kenmerken die onze partners helpen hun waardeketen uit te breiden en het leven van hun klanten te verbeteren. e-Palette is een van de sociale mobiliteitsoplossingen om deze visie waar te maken. Toyota wil dit doen door samen te werken met andere dienstverleners en ontwikkelaars van technologie.