e-Palette from a front three-quarter view.
Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.
e-Palette
Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen.
e-Palette is een BEV (batterij-aangedreven elektrisch voertuig) van de volgende generatie, specifiek ontwikkeld voor 'Mobility as a Service' (MaaS*), dat technieken zoals elektrificering en geconnecteerd en geautomatiseerd rijden toepast. e-Palette biedt diensten zoals transport en handel om het leven van onze klanten te ondersteunen.
*Combinatie van ‘autonomous’ en ‘Mobility as a Service’ als beschrijving van Toyota’s mobiliteitsdiensten met behulp van automatisch rijdende voertuigen.
A grandmother greets her grandchild through the life-size screen on the T-TR1 robot.
Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.
T-TR1
Virtuele mobiliteitsrobots die de menselijke vermogens versterken.
De T-TR1 conceptrobot van Toyota illustreert het potentieel van virtuele mobiliteit en hoe robotica de menselijke vaardigheden kan versterken om verbindingen tussen mensen en plaatsen in stand te houden.
LQ is voorzien van een elektromotor, artificiële intelligentie en een futuristische styling.
Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.
LQ
Een emotionele band met de bestuurder opbouwen.
'LQ' is een conceptvoertuig dat geavanceerde technologie gebruikt om een emotionele band tussen auto en bestuurder op te bouwen onder het motto 'leren, groeien, liefde.' LQ beschikt over technologie voor automatisch rijden en over 'Yui', een krachtige interactieve agent met kunstmatige intelligentie die van de bestuurder leert en hem een gepersonaliseerde mobiliteitservaring verschaft. De naam 'LQ' is een uitdrukking van Toyota's hoop dat deze aanpak de ontwikkeling van toekomstige voertuigen zal inspireren om de band tussen auto en bestuurder te versterken.
Een humanoïde robot van Toyota met de naam T-HR3 met witte carrosseriepanelen en zwarte bewegende gewrichten.
Getoond Toyota-prototype. Niet te koop.
THR-3
Responsieve en op afstand gestuurde robotica.
De T-HR3 werd ontworpen om de zachte 'touch' van de menselijke beweging na te bootsen en helpt om de mobiliteit van mensen bij hen thuis uit te breiden of om de mogelijkheden en de veiligheid van arbeiders op de werkplek te verhogen.
Zijaanzicht van de nagelnieuwe Toyota Mirai in blauw.
Getoonde Toyota-prototypes.
Nagelnieuwe Mirai
De volgende fase van de FCEV-technologie.
Deze volledig nieuw ontworpen Mirai betekent een belangrijke stap vooruit voor elektrische voertuigen op basis van brandstofcellen (FCEV's) en een potentiële waterstofmaatschappij.
Met waterstofcel aangedreven bus met 'BUS MET BRANDSTOFCEL' op zijn digitale displays.
Getoond Toyota-prototype.
Sora - elektrische bus met brandstofcellen
Praktisch en milieubewust.
Deze elektrische bus met brandstofcellen dankt zijn naam een de watercyclus (sky, ocean, river, air) en werd in vorm en functie verfijnd om de mobiliteit van alle burgers te ondersteunen en tegelijk het milieu te beschermen tegen schadelijke CO2.
De drie versies van de familie wandelzone-BEV's.
Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.
Familie wandelzone-BEV's
Maak de laatste kilometer minder zwaar.
De stijlvolle en milieuvriendelijke wandelzone-BEV helpt passagiers de laatste kilometer van hun traject in de stad snel af te leggen. Toyota zal zijn persoonlijke mobiliteitshulpmiddelen van het staande type ter beschikking stellen van het beveiligings- en medisch personeel in en rond de stadions van de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio 2020.
Driekwart-vooraanzicht van de APM (Accessible People Mover) met uitgeklapte rolstoelhelling.
Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.
APM (Accessible People Mover)
Aanpassing aan uw mobiliteit.
De APM (Accessible People Mover) is een mobiliteitsvoertuig dat specifiek werd ontworpen voor gebruik op de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio 2020. In het kader van de visie 'Mobiliteit voor iedereen' kunnen met de APM zoveel mogelijk mensen de laatste kilometer worden getransporteerd naar events en locaties, zoals atleten en personeel voor de Spelen alsook allerlei bezoekers.
Vooraanzicht van de nieuwe JPN Taxi met 'JPN TAXI' op het dak en op de voorgrille.
Getoonde Toyota-prototypes.
JPN Taxi
Belichaming van de Japanse gastvrijheid.
JPN Taxi is uitgevoerd in een klassieke Japanse kleur, koiai (indigo), die veiligheid, waardigheid en formaliteit symboliseert. Maar aan de binnenzijde van de schuifdeuren is het interieur flexibel voor uiteenlopende passagiers.

Meer weten over Toyota

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.