All dreams are equal

Toyota trotse partner Special Olympics
Alle dromen zijn gelijk

Special Olympics zet zich wereldwijd in om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van sport. Ze geven de sporters een podium om op te stralen. Sinds 2020 is Toyota trotse partner van Special Olympics. Samen verschuiven we de focus naar wat atleten wél kunnen in plaats van niet. Het gaat om het aangaan van uitdagingen en waarmaken van dromen. Start Your Impossible!
Ella's droom is onze droom

Ella staat symbool voor de moed en de geest van alle Special Olympics atleten. Ze belichaamt de droom om het beste uit zichzelf te halen en brengt dit naar het basketbalveld. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat miljoenen Special Olympics atleten hun dromen op een onvoorstelbare manier tot leven kunnen brengen. Bekijk de film en raak geïnspireerd door Ella die ons allemaal een zeer belangrijke les leert: alle dromen zijn gelijk.

Meer weten over Toyota

Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af. GR Yaris | Specificaties GR Yaris | Specificaties Wat maakt GR Yaris uniek? Ontdek de specificaties en versies voor de nieuwe GR Yaris. GT Four | Het verhaal van VIER GT Four | Het verhaal van VIER GT-FOUR. Een naam die synoniem staat voor real-world performance en een icoon van de rallysport in de jaren tachtig en negentig. Dit keer als GR-FOUR, een state-of-the-art 4WD systeem in de nieuwe GR Yaris. Nieuw GR Yaris Nieuw GR Yaris Maak kennis met de nieuwe Toyota GR Yaris. Deze auto is ontwikkeld met de kennis van het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing en heeft een nieuwe GR-vierwielaandrijving.