All dreams are equal

Toyota trotse partner Special Olympics
Alle dromen zijn gelijk

Special Olympics zet zich wereldwijd in om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van sport. Ze geven de sporters een podium om op te stralen. Sinds 2020 is Toyota trotse partner van Special Olympics. Samen verschuiven we de focus naar wat atleten wél kunnen in plaats van niet. Het gaat om het aangaan van uitdagingen en waarmaken van dromen. Start Your Impossible!
Ella's droom is onze droom

Ella staat symbool voor de moed en de geest van alle Special Olympics atleten. Ze belichaamt de droom om het beste uit zichzelf te halen en brengt dit naar het basketbalveld. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat miljoenen Special Olympics atleten hun dromen op een onvoorstelbare manier tot leven kunnen brengen. Bekijk de film en raak geïnspireerd door Ella die ons allemaal een zeer belangrijke les leert: alle dromen zijn gelijk.

Meer weten over Toyota

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.