T-HR3

Getoond prototype. Niet te koop.
Responsieve en op afstand gestuurde robotica.
Net als zijn twee voorgangers betreedt de menselijke robot van de derde generatie nieuw terrein. Dankzij de technologieën die wij in ons onderbroken streven naar steeds betere mobiliteit voor iedereen hebben ontwikkeld, konden wij met doordachte engineering een meer geavanceerde, veilige en uitgebalanceerde robot ontwerpen. Door de elegante mechanica van de menselijke beweging te gebruiken, kunnen wij ons binnenkort misschien intuïtief bewegen op plaatsen en in situaties waar we vroeger niet konden komen.
HOOGTE
1540 MM
GEWRICHTEN
32
ACTIERADIUS
99.78 KM
Technologie
Aangestuurd door uw natuurlijke beweging.
Vanaf een Master Maneuvering System (MMS) kan het volledige lichaam van de robot instinctief bediend worden via draagbare bedieningselementen waarmee de gebruiker de bewegingen van handen, armen en voeten aanstuurt. Een display in het hoofd van de robot maakt het mogelijk de wereld vanuit zijn perspectief te bekijken.
Uitgebalanceerd om met mensen te werken.
Flexibility
Technologie om al je bewegingen na te bootsen.
Dankzij de technologie van de Torque Servo Modules (TSM) kan de robot soepel menselijke bewegingen nabootsen zonder het evenwicht te verliezen. Negenentwintig lichaamsdelen (waaronder tien vingers) beschikken over een volledig gamma bewegingsmogelijkheden voor een vlotte, gesynchroniseerde ervaring.