1. Support
  2. Bluetooth

Bluetooth® Compatibiliteit

Dankzij een Bluetooth®-telefoonaansluiting kunt u draadloos gebruik maken van een hiervoor geschikte telefoon en handsfree bellen.

Het handsfree-systeem wordt geactiveerd zodra de telefoon zich in de auto bevindt. 
De telefoon kan worden bediend via het unieke touchscreen, en het geluid wordt weergegeven via het audiosysteem van de auto. Sommige Bluetooth®-telefoons zijn beter geschikt om het maximale te halen uit al deze functies dan andere. 
Met de tool hieronder kunt u erachter komen welke functies door welke combinatie van Bluetooth®-systemen en -apparaten worden ondersteund.


 

Hoe?


Wij adviseren u de werking van uw telefoontoestel vóór aankoop van het voertuig te testen bij uw Toyota dealer.

Selecteer eerst uw Toyota-model. De beschikbare Bluetooth®-systemen worden weergegeven. Beweeg de scrollbar horizontaal om het volledige overzicht te bekijken.

Klik op de afbeelding om uw systeem te selecteren. Klik op het vergrootglas om het beeld te vergroten. Als u opnieuw klikt, wordt het beeld weer verkleind.
Vervolgens kiest u in de twee dropdown menu's het merk en de uitvoering van uw telefoon.

Tot slot klikt u op de knop “Zoeken” voor een overzicht van de functies die voor die telefoon worden ondersteund. Het resultaat verschijnt onderaan de pagina, onder het zoekgedeelte. Als u op de knop “Export” drukt, ontstaat een pdf-bestand met daarin het overzicht.

Als u de gegevens reset of een van de velden wijzigt, vul dan alle benodigde velden opnieuw in.