1. Support
  2. MyToyota, waarom een account

Waarom een Toyota-account aanmaken?

Ontdek de voordelen van het aanmaken van een MyT by Toyota account

MyT is een nieuwe mobiele app die u toegang geeft tot vijf connected services van Toyota. MyT bespaart u tijd, geld en moeite dankzij een groot aantal functies die permanent beschikbaar zijn, zoals Vind mijn auto en delen van uw navigatiegegevens.

Moeiteloos aan de slag

Nadat u uw Toyota op de mobiele MyT-app hebt geregistreerd, kunt u tijdens elke rit gebruikmaken van een reeks connected services. De connected services van MyT zijn alleen beschikbaar op bepaalde 2019-modellen van Toyota. Neem voor meer informatie contact op met uw erkende Toyota-dealer.

Schrijf je nu in!

Find My Car

"Find My Car" gebruikt Google Maps via de MyT-app om uw Toyota te vinden, waar die ook geparkeerd staat, en stelt u bovendien in staat om de locatie te delen met familie en vrienden.

Share to car

Plan een rit vanuit uw eigen woning of onderweg met de MyT-app en stuur de locatie vervolgens rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Toyota voor een vlotte start van uw reis.

Car to door

Wanneer u het laatste deel van uw reis te voet moet afleggen, stuurt u de routebeschrijving door naar uw mobiele telefoon via het navigatiesysteem van uw Toyota.

Rijgegevens

De MyT-app fungeert als een datalogger, waarmee u historische rijgegevens van uw auto, zoals snelheid, acceleratie en kilometerstand, kunt opvragen om uw zakelijke en algemene rijstijl te analyseren.

Onderhoudsherinneringen

MyT helpt u om uw Toyota optimaal te laten presteren dankzij onderhoudsherinneringen op basis van de werkelijke kilometerstand van uw auto, zodat u nooit meer een onderhoudsbeurt mist.

Wat moet ik doen om MyT Connected Services te kunnen gebruiken op mijn Toyota ?

 
  1. Zodra uw nieuwe wagen is afgeleverd, zal uw gecertifieerde Toyota dealer een MyT-account voor u aanmaken.
  2. Na het aanmaken van uw account ontvangt u een e-mail met een activeringslink. Belangrijk: Om van de MyT functionaliteiten te kunnen benutten is het belangrijk dat u uw MyT-account activeert.
  3. De voertuiggegevens worden automatisch toegevoegd aan uw account, het enige wat u hoeft te doen is de overige gegevens in te voeren.
  4. Download nu de MyT app in de Appstore of Google Play Store en log in met uw gebruikersnaam.
  5. U kunt nu volledig gebruik maken van de Connected Services voor uw Toyota.
 
Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met uw gecertifieerde Toyota dealer. Hij zal u graag begeleiden bij de configuratie van uw MyT-account.