Toyota Hybride door Test Aankoop verkozen
als meest betrouwbare merk

Test Aankoop voerde een onderzoek uit en stelde de volgende zaken vast voor Toyota:

marque fiable Meest betrouwbare merk 
Geldig voor al onze hybride modellen

5 étoiles

Vijf sterren op vijf behalen voor de betrouwbaarheidsindex

80 829 geldige antwoorden

Uitgevoerd in vijf landen (België, Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal)

En daar zijn we bij Toyota zeer fier op. Test Aankoop gaat al meer dan 20 jaar op zoek naar de meest betrouwbare modellen en merken op basis van de mening van de gebruikers dus de autobestuurders. De betrouwbaarheid van de auto’s wordt gemeten op basis van de antwoorden die Test-Aankoop via enquêtes bij autobestuurders heeft verzameld, ongeacht of deze lid zijn van consumentenbeschermingsorganisaties of niet. De laatste enquête werd in april 2019 uitgevoerd en de resultaten werden in februari 2020 gepubliceerd. In totaal werden deze enquêtes uitgevoerd in vijf landen (België, Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal). Dit leverde 80 829 geldige antwoorden op.

Toyota heeft voor zijn hybride modellen het label ‘Meest betrouwbare merk’ verkregen van Test-Aankoop. Om het label ’Meest betrouwbare merk’ te behalen, moest Toyota aan drie verschillende criteria beantwoorden.

  1. Vijf sterren op vijf behalen voor de betrouwbaarheidsindex.
  2. Het indexcijfer moest beduidend hoger zijn dan het gemiddelde indexcijfer van de andere merken die globaal genomen eveneens vijf sterren behaalden.
  3. Geen enkel model van Toyota mocht minder dan vier sterren hebben behaald.

Dit label van Test-Aankoop heeft een dubbele bedoeling: consumenten helpen een auto te kiezen die heel weinig kans maakt op defecten en autofabrikanten aanmoedigen om hun productie te verbeteren.

Meer informatie over Test Aankoop en die zijn labels vindt u op hun website (www.ta-label.be).

Meer weten over Toyota

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.