Originele Toyota-gloeilampen

Goede verlichting tijdens het rijden

U beschouwt de verlichting van uw auto misschien als iets vanzelfsprekends, maar de aanwezigheid van de juiste, volledig werkende gloeilampen in uw Toyota is essentieel om veilig te rijden, vooral ’s avonds.

Om uw weg te verlichten en uw veiligheid te bevorderen, hebben we een reeks Toyota-gloeilampen ontwikkeld die veel voordelen bieden:

  • Ze worden gemaakt volgens de hoge kwaliteitseisen van Toyota en zijn daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Materialen zoals kwartsglas garanderen een lange levensduur
  • Voor elk Toyota-model is er een perfect passende gloeilamp
  • Ze maken het rijden veiliger
  • Met onze gloeilampen kunt u krachtig en duidelijk seinen
  • Ze zijn scherp geprijsd
Ons aanbod

Om aan ieders voorkeur tegemoet te komen, hebben we een reeks originele gloeilampen waarmee u een geheel eigen accent aan uw Toyota kunt geven:

/
 
Optiblue-gloeilampen


Deze heldere, blauw-witte gloeilampen geven uw Toyota direct een sportieve uitstraling, terwijl de weg vóór u beter zichtbaar wordt.

/
 
Optibright-gloeilampen


Met deze gloeilampen, die tot 50% meer licht op de weg laten schijnen, kunt u beter en verder zien. Daardoor hebt u meer tijd om te reageren op mogelijke problemen, zodat uw veiligheid in het verkeer sterk verbetert.

/
 
HID-gloeilampen (Xenon)


HID-gloeilampen geven u meer zicht en zijn beter voor het milieu. Ze produceren tot drie keer zoveel licht, gaan zeven keer langer mee en verbruiken ongeveer 50% minder energie dan een gewone gloeilamp.

U beschouwt de verlichting van uw auto misschien als iets vanzelfsprekends, maar de aanwezigheid van de juiste, volledig werkende gloeilampen in uw Toyota is essentieel om veilig te rijden, vooral ’s avonds. 
Hiervoor staan uw Toyota medewerkers klaar om uw verlichteing te installeren. Ook bieden we specifieke verlichtingskits voor elke Toyota model.

Meer over Toyota

Toyota Car Care gamma Toyota Car Care gamma Onze originele producten voor het onderhoud van uw voertuig bieden een oplossing van hoge kwaliteit aangepast aan elke situatie en geven uw Toyota zijn volledige glans terug. Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Omdat een kapotte auto uw dagelijks leven sterk ontwricht, kan een snelle reparatie van hoge kwaliteit heel veel uitmaken. Originele Toyota-motorolie Originele Toyota-motorolie Onze motoren zijn ontworpen om een leven lang voor ongekende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden te zorgen. Originele Toyota-ruitenwisserbladen Originele Toyota-ruitenwisserbladen Aandacht voor uw omgeving is belangrijk, of u nu van het landschap wilt genieten of de auto vóór u in de gaten moet houden.
.center { text-align: center; }