Originele Toyota-ruitenwisserbladen

Vrij zicht voor een veiligere reis

Aandacht voor uw omgeving is belangrijk, of u nu van het landschap wilt genieten of de auto vóór u in de gaten moet houden. Kristalheldere ruiten zijn dan ook geen luxe, maar een essentiële voorwaarde om veilig te rijden in uw Toyota.

Onze originele Toyota-ruitenwisserbladen zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen, zodat u altijd een helder zicht hebt, zelfs wanneer het stortregent. Wij leggen uit waarom u altijd voor Toyota-ruitenwisserbladen moet kiezen:

  • Ze zijn snel en eenvoudig te vervangen in slechts 30 seconden
  • Ze werken stil en trillingsvrij, wat aangenamer is tijdens het rijden
  • Ze zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige rubber die bestand is tegen scheurvorming en geschikt is voor alle situaties en weersomstandigheden
  • Omdat veiligheid vooropstond bij het ontwerp, voeren ze water efficiënter af dan wisserbladen van andere fabrikanten
  • Ze zijn gemaakt volgens de hoge kwaliteitseisen van Toyota
Wanneer moeten ruitenwisserbladen vervangen worden?

Wie weet hoe het moet, kan zijn ruitenwisserbladen gemakkelijk zelf vervangen. Let daarom op de volgende punten om na te gaan of uw wisserbladen aan het einde van hun levensduur zijn gekomen:

Streepvorming
/


Het probleem: op het glas zijn dunne strepen te zien als gevolg van vreemde voorwerpen op het blad of slijtage van de microrand.

De oplossing: reinig de rand van het blad en monteer nieuwe wisserbladen als u geen verbetering ziet.

Stuiteren
/


Het probleem: de bladen stuiteren of bewegen piepend over de ruit als gevolg van was of chemische afzettingen op het glas of vervorming van het rubber van de bladen. 

De oplossing: reinig het glas en de bladrand en monteer nieuwe wisserbladen als u geen verbetering ziet.

Waasvorming
/


Het probleem: na het wissen blijft een waas op het glas achter omdat de wisserarm of het rubberblad vervormd of versleten is.

De oplossing: er moeten nieuwe wisserbladen gemonteerd worden.

Meer over Toyota

Toyota Car Care gamma Toyota Car Care gamma Onze originele producten voor het onderhoud van uw voertuig bieden een oplossing van hoge kwaliteit aangepast aan elke situatie en geven uw Toyota zijn volledige glans terug. Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Toyota-schadeherstel en -radiateurreparatie Omdat een kapotte auto uw dagelijks leven sterk ontwricht, kan een snelle reparatie van hoge kwaliteit heel veel uitmaken. Originele Toyota-motorolie Originele Toyota-motorolie Onze motoren zijn ontworpen om een leven lang voor ongekende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden te zorgen. Toyota Instructies Instructies Ontdek hoe uw Toyota te onderhouden en uw accessoires te monteren door de simpele instructies van onze video's te volgen.
.center { text-align: center; }