Meer dan een Toyota,
Meer dan een winter check

Regen, vriestemperaturen en sneeuw zorgen voor uitdagingen op de weg… Onder deze omstandigheden moet uw voertuig in perfecte staat verkeren. Met de winter check-up controleert uw Toyota verdeler alle essentiële punten voor uw veiligheid: batterij, remmen, banden, ruitenwissers, ruitenwisservloeistof en koplampen.

Boek nu uw wintercheck voor slechts €29,90 !*

Maak makkelijk een afspraak. Klik op "Maak een afspraak" en volg de stappen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Stap 1
Bevestig de details van uw Toyota
Stap 2
Selecteer uw onderhoud en eventuele extra opties
Stap 3
Selecteer de dag en het uur die het best bij u passen
Stap 4
Bevestig uw reservatie
Stap 5
Krijg een bevestiging per mail
/
GAAT DE TEMPERATUUR ONDER DE 7°C, GA DAN VOOR WINTERBANDEN

De temperatuur daalt stilaan. In uw Toyota blijft uw veiligheid gegarandeerd… als u tijdig voor de juiste winterbanden of winterkit kiest. De Toyota winterkit is de ideale oplossing. Deze heeft als voordeel dat uw winterbanden gecombineerd worden met lichtmetalen velgen op maat van uw Toyota, zodat u de hele winter lang veilig, aangenaam en stijlvol kunt rijden.

Geniet van uitzonderlijke kortingen die kunnen oplopen tot 25%.*

Waarom winterbanden ?

Kies uw winterkit Reseveer uw winterkit

* Promoties geldig bij de deelnemende Erkende Toyota Dealers en Herstellers in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg tot 31/12/2021. Afbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken. Prijzen inclusief BTW. 10% korting bij aankoop van een set originele Lexus winterwielen uit het gamma 2021-2022. De korting is niet van toepassing op de montage en milieubijdrage van de banden. Wielmoeren of -bouten zijn niet inbegrepen. Tot 25% korting op de geldende tariefprijzen van de deelnemende bandenmerken, bij aankoop van minstens 2 identieke winterbanden, exclusief montage en milieubijdrage. Het kortingspercentage is afhankelijk van het merk, type en maat van de band. Informeer bij uw erkend Toyota verdeler naar de huidige condities. Promoties niet cumuleerbaar met andere promoties.

Meer over Toyota

 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 De gloednieuwe Toyota Yaris is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2021! Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. 92% van de bestuurders van een Toyota Hybride zou opnieuw dezelfde keuze maken! Ontdek waarom. Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Gedreven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar perfectie. Een drang naar avontuur. Toyota - Terugroepacties Toyota - Terugroepacties Vind via de website van Toyota Europe alle openstaande terugroepacties terug op voertuigen die verkocht zijn in Europa.