Kies voor de marktleider van de hybrides.

In 1997 liet Toyota de wereld kennismaken met de hybridetechnologie dankzij de Prius. Vandaag zijn er wereldwijd meer dan 13 miljoen hybriderijders(1). Als marktleider van hybridevoertuigen perfectioneerden we onze wagens om u een onovertroffen gamma hybridemodellen voor elke levensstijl voor te stellen.

Kies voor een nieuwe
manier van autorijden.

Een eenvoudige, vlotte en ontspannen rijervaring, een zuiniger brandstofverbruik(2), een efficiënte CO2-uitstoot(3) ...
De Toyota-hybride werd ontworpen om u het leven makkelijk te maken.

Geen laadkabel nodig, uw Toyota-hybride is volledig autonoom. De batterij laadt zichzelf op tijdens de verschillende rijfases zodat u 50% van uw reistijd volledig elektrisch kunt rijden(4). Hoe werkt het?

/

Bij het vertrekken hoeft u alleen even de rem en de Power-knop in te drukken om in een stille omgeving te starten en meteen van de 100% elektrische modus te profiteren.

Onder het rijden kiest uw Toyota-hybride autonoom de meest geschikte energiebron volgens uw rijstijl.

Tijdens het optrekken krijgt de elektrische motor de ondersteuning van de benzinemotor om een groter vermogen te leveren.

Wanneer u terugschakelt of remt schakelt het systeem de benzinemotor automatisch uit en worden de batterijen van de wagen geladen.

(1) Cijfers van de Groep Toyota per 31 december 2018.
(2) In vergelijking met een benzinewagen met hetzelfde vermogen en dezelfde afmetingen voor een gemengd/stadstraject volgens de rijstijl, de lading en externe factoren.
(3) Studie door ADEME 2018 (Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie) - Car Labelling ADEME.
(4) Gemiddeld voor een gemengd/stadstraject volgens de rijstijl, de lading en externe factoren; alle resultaten gecumuleerd per 31.01.2019 van de testritcampagne van het hybride Toyotagamma in Frankrijk: 'Les essais alternatifs'.

Vind de hybride die bij u past.

Van SUV tot stadsauto: de 8 modellen uit ons gamma zijn geschikt voor elke levensstijl.

Van de dynamische Toyota C-HR, over de stijlvolle Yaris, tot de ruime Corolla of de gloednieuwe SUV RAV4 AWD-i, u vindt beslist de Toyota-hybride die bij u past.

Meer weten over Toyota

Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Maak kennis met de nieuwe Toyota GR Yaris. Deze auto is ontwikkeld met de kennis van het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing en heeft een nieuwe GR-vierwielaandrijving.  Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 De gloednieuwe Toyota Yaris is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2021! Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. 92% van de bestuurders van een Toyota Hybride zou opnieuw dezelfde keuze maken! Ontdek waarom. Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Gedreven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar perfectie. Een drang naar avontuur.