Toyota presenteert: Gedreven

Het verhaal van Nick Bril

Voor Nick Bril, de chef-kok en eigenaar van restaurant The Jane in Antwerpen (twee Michelinsterren), is presteren op het hoogste culinaire niveau het resultaat van een constante zoektocht naar perfectie door continue verbetering, gecombineerd met een eindeloze passie en onophoudelijke inzet om grenzen te verleggen.

Nick Bril is de eigenaar en chef-kok van het veelgeprezen restaurant The Jane in Antwerpen, dat onder meer twee Michelinsterren heeft, op nr. 89 in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’ staat en 18/20 krijgt van Gault&Millau. Daarnaast is Nick een gevestigde dj, globetrotter en huisvader. Wat drijft hem in zijn leven en werk? Hoe daagt hij zichzelf uit om constant te verbeteren?

We volgen Nick op een reis naar Japan om de Japanse eetcultuur te ontdekken. Op deze reis ontmoet hij een sushimeester met een Michelinster, die hem bekendmaakt met de kaizen-denkwijze en uitlegt hoe hij voortdurende verbetering in zijn werk kan toepassen. Hij ontdekt ook de mooie Japanse traditie van vakmanschap en doet nieuwe inspiratie op voor in zijn eigen restaurant.