Toyota presenteert: Gedreven

Het verhaal van Nick Bril

Voor Nick Bril, de chef-kok en eigenaar van restaurant The Jane in Antwerpen (twee Michelinsterren), is presteren op het hoogste culinaire niveau het resultaat van een constante zoektocht naar perfectie door continue verbetering, gecombineerd met een eindeloze passie en onophoudelijke inzet om grenzen te verleggen.

Nick Bril is de eigenaar en chef-kok van het veelgeprezen restaurant The Jane in Antwerpen, dat onder meer twee Michelinsterren heeft, op nr. 89 in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’ staat en 18/20 krijgt van Gault&Millau. Daarnaast is Nick een gevestigde dj, globetrotter en huisvader. Wat drijft hem in zijn leven en werk? Hoe daagt hij zichzelf uit om constant te verbeteren?

We volgen Nick op een reis naar Japan om de Japanse eetcultuur te ontdekken. Op deze reis ontmoet hij een sushimeester met een Michelinster, die hem bekendmaakt met de kaizen-denkwijze en uitlegt hoe hij voortdurende verbetering in zijn werk kan toepassen. Hij ontdekt ook de mooie Japanse traditie van vakmanschap en doet nieuwe inspiratie op voor in zijn eigen restaurant.

More about Toyota

Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Maak kennis met de nieuwe Toyota GR Yaris. Deze auto is ontwikkeld met de kennis van het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing en heeft een nieuwe GR-vierwielaandrijving.  Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 De gloednieuwe Toyota Yaris is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2021! Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. 92% van de bestuurders van een Toyota Hybride zou opnieuw dezelfde keuze maken! Ontdek waarom. Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Gedreven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar perfectie. Een drang naar avontuur.