Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van de Energy Observer

De Energy Observer is een droom over een duurzame toekomst die werkelijkheid is geworden. Tijdens een stroomstoring op zee besefte beroepszeiler Victorien Erussard hoe afhankelijk hij was van traditionele energiebronnen en bedacht hij een manier om volledig zelfvoorzienend te worden. Enkele jaren later is de Energy Observer niet langer een droom maar een perfect voorbeeld van hernieuwbare energie.

Met het oog op de toekomst maakt Victorien nu samen met documentairemaker Jérôme Delafosse en het Energy Observer-team een vier jaar durende reis aan boord van de eerste waterstofboot ter wereld. Maar hoe werd zijn droom werkelijkheid en hoe halen ze energie uit de natuur?

Wij volgen het Energy Observer-team tijdens een tussenstop in Venetië, een stad die een symbool is geworden in haar strijd tegen een veranderende omgeving.

Driven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar avontuur. Een drang naar perfectie. Binnenkort volgen nieuwe afleveringen.

Meer over Toyota

Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Geboren uit de WRC | De nieuwe Toyota GR Yaris Maak kennis met de nieuwe Toyota GR Yaris. Deze auto is ontwikkeld met de kennis van het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing en heeft een nieuwe GR-vierwielaandrijving.  Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 Toyota Yaris : Auto van het Jaar 2021 De gloednieuwe Toyota Yaris is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2021! Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. Zij vertrouwen op de wereldleider in Hybride. 92% van de bestuurders van een Toyota Hybride zou opnieuw dezelfde keuze maken! Ontdek waarom. Toyota presenteert: Driven Toyota presenteert: Driven Gedreven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar perfectie. Een drang naar avontuur.