Toyota presenteert: Driven

Het verhaal van de Energy Observer

De Energy Observer is een droom over een duurzame toekomst die werkelijkheid is geworden. Tijdens een stroomstoring op zee besefte beroepszeiler Victorien Erussard hoe afhankelijk hij was van traditionele energiebronnen en bedacht hij een manier om volledig zelfvoorzienend te worden. Enkele jaren later is de Energy Observer niet langer een droom maar een perfect voorbeeld van hernieuwbare energie.

Met het oog op de toekomst maakt Victorien nu samen met documentairemaker Jérôme Delafosse en het Energy Observer-team een vier jaar durende reis aan boord van de eerste waterstofboot ter wereld. Maar hoe werd zijn droom werkelijkheid en hoe halen ze energie uit de natuur?

Wij volgen het Energy Observer-team tijdens een tussenstop in Venetië, een stad die een symbool is geworden in haar strijd tegen een veranderende omgeving.

Driven is een reeks verhalen over mensen en wat hen drijft in hun persoonlijke leven. Een drang om te winnen. Een drang naar avontuur. Een drang naar perfectie. Binnenkort volgen nieuwe afleveringen.

Meer over Toyota

Toyota Eco-driving Eco-driving We kunnen allemaal bijdragen om de uitstoot te verminderen en brandstof te besparen door onze rijstijl aan te passen. Het onmogelijke gebeurt Het onmogelijke gebeurt Wij geloven dat alles mogelijk is wanneer je vrij kunt bewegen. Alles wat we doen, wordt ingegeven door de wens om mensen hun verwachtingen te laten overtreffen en elke inspanning, hoe klein ook, is een stap op weg naar dat doel. Wheel Park Wheel Park Met de onthulling van ’s werelds eerste skatebaan voor rolstoelatleten benadrukt Toyota zijn inzet om steeds betere mobiliteit te leveren voor iedereen. Para Tech Para Tech Ingenieurs van Toyota en Andrea Eskau, winnares van meerdere gouden medailles op de Paralympische Spelen, hebben samengewerkt om de grenzen van het mogelijke te verleggen in de wielersport.