De nieuwe Toyota PROACE CITY en
PROACE CITY VERSO

Klaar voor het echte werk

Bij Toyota nemen we uw werk serieus. Daarom hebben we de PROACE CITY en de PROACE CITY VERSO ontwikkeld. Wendbare bedrijfswagens die volledig aan uw verwachtingen voldoen en verrassend veel ruimte bieden. De nieuwe PROACE CITY: een bedrijfswagen met alles wat u van Toyota verwacht.

Schrijf u in om het laatste nieuws te ontvangen

Proace City
Praktisch en connected, zodat u de controle houdt

De praktische, wendbare en flexibele PROACE CITY is de ideale auto voor uw bedrijf. Met twee of drie voorstoelen en een driezitsachterbank is de PROACE CITY de ideale transportbus, wie of wat u ook vervoert. Dankzij slimme functies zoals het Smart Cargo-systeem kan 0,4 m³ extra laadruimte worden gecreëerd en als het dakluik wordt geopend, kunnen zelfs de langste ladingen worden vervoerd. Ook inladen in krappe ruimten en stadsstraten is geen probleem, dankzij de asymmetrische achterdeuren.

/

Proace City Verso


Alles voor u en uw passagiers

De Toyota PROACE CITY VERSO zal zeker indruk maken. Met zijn handige neerklapbare bijrijdersstoel voor langere ladingen, een zee aan bagageruimte en een glazen achterklep is de auto even praktisch als comfortabel. Laat via het panoramisch dak volop licht de cabine binnenvallen en stream uw favoriete muziek via Apple CarPlay™ of Android Auto™. (Afhankelijk van de uitvoering).

/

Toyota Safety Sense

Proace City


De nieuwe PROACE CITY, alles wat je van Toyota verwacht, in een van.Schrijf u in om het laatste nieuws te ontvangen