Autosalon 2020

Toyota's nieuwigheden
Op het volgende autosalon van Brussel stelt Toyota 1 Belgische première en 3 nieuwigheden voor.

Nieuwe Toyota C-HR

De nieuwe Toyota C-HR Hybrid versterkt de uitstekende reputatie van het model met een strakkere look, state-of-the-art connectiviteit en een sensationele, verbeterde hybride aandrijflijn, zodat u achter het stuur kunt genieten van moeiteloze prestaties en echt rijplezier.
Het hart van de Toyota C-HR wordt gevormd door een nieuw, krachtig hybride systeem voor een hoger prestatieniveau dat aansluit bij het markante ontwerp. Omdat het interieur van hogere kwaliteit is en u over zeer complete connectiviteitsfuncties beschikt, zult u merken dat de nieuwe Toyota C-HR Hybrid allesbehalve gewoon is.
Een krachtige 2.0-liter Dynamic Force-motor tilt het rijplezier naar ongekende hoogten. De dynamische Toyota C-HR Hybrid kan direct moeiteloos accelereren en biedt daarom meer controle en plezier achter het stuur. Bovendien zorgt een reeks verfijningen ervoor dat de auto nu stiller en comfortabeler is dan ooit.

/
/
/
Nieuwe PROACE CITY

De praktische, wendbare en flexibele PROACE CITY is de ideale auto voor uw bedrijf. Met twee of drie voorstoelen en een driezitsachterbank is de PROACE CITY de ideale transportbus, wie of wat u ook vervoert. Dankzij slimme functies zoals het Smart Cargo-systeem kan 0,4 m³ extra laadruimte worden gecreëerd en als het dakluik wordt geopend, kunnen zelfs de langste ladingen worden vervoerd. Ook inladen in krappe ruimten en stadsstraten is geen probleem, dankzij de asymmetrische achterdeuren.

/
/
/
Nieuwe PROACE CITY VERSO

De PROACE CITY VERSO is de perfecte auto voor elke rit. Met zitplaatsen voor maar liefst zeven personen komt u nooit ruimte tekort, en dankzij de drie Isofix-bevestigingspunten op de tweede zitrij en een groot aantal veiligheidsvoorzieningen worden u en uw passagiers optimaal beschermd.

Liefhebbers van technische snufjes kunnen kiezen voor Apple CarPlay™ en Android Auto™ in combinatie met het Pro-Touch-systeem, waarop uw favoriete smartphone-apps worden weergegeven en waarmee tal van functies toegankelijk zijn via spraakactivering.

/
/
/
Praktische info

  • De Salon is elke dag open van vrijdag 10 tot en met zondag 19 januari 2020 van 10:30 tot 19:00.
  • Nocturnes vinden op vrijdag 10, mandag 13 en vrijdag 17 januari 2020 van 10:30 tot 22:00 plaats.
  • Dit jaar staat de Toyota-stand in Paleis 7 van Brussels Expo.
  • Voor bijkomende info, bezoek de officiële website van het Autosalon

Meer over Toyota

TOYOTA GAZOO Racing: autosport-DNA in de showroom TOYOTA GAZOO Racing: autosport-DNA in de showroom TOYOTA GAZOO Racing, dat zijn de raceactiviteiten van Toyota. In het zog van de racesuccessen vervoegt de nieuwe Corolla GR Sport de familie. Meer dan 20 Toyota's in de familie! Meer dan 20 Toyota's in de familie! Daniel Debacker en zijn echtgenote Béatrice bestelden hun eerste Toyota in 1972 en zijn dit jaar aan hun 17e exemplaar toe! Betrouwbaarheid is voor hen de belangrijkste kwaliteit van het merk. Geen wielrennen zonder Toyota-vloot! Geen wielrennen zonder Toyota-vloot! Sinds 2018 is Toyota logistiek partner van de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond en beschikt de wielerbond over een twintigtal Toyota’s die zijn werking ondersteunen. Bondsvoorzitter Tom Van Damme maakt na een jaar een evaluatie. Kies voor de marktleider van de hybrides Kies voor de marktleider van de hybrides Als marktleider van hybridevoertuigen perfectioneerden we onze wagens om u een onovertroffen gamma hybridemodellen voor elke levensstijl voor te stellen.