De nieuwe Yaris Cross Hybrid

Een avontuurlijke SUV voor in de stad
Zowel stadsauto als SUV

De nieuwe Yaris Cross Hybrid is een volwaardige SUV met een hoge zitpositie en een uitstekend interieurcomfort, die zich door zijn compacte afmetingen bovendien perfect thuis voelt in de stad.

Dankzij ons technologisch geavanceerde hybride systeem van de volgende generatie en de permanente vierwielaandrijving (afhankelijk van uitvoering) houdt u de nieuwe Yaris Cross Hybrid onder alle weersomstandigheden onder controle. De nieuwe Yaris Cross Hybrid, die perfect op het stadsverkeer is afgestemd, zal in 2021 op de weg komen in ons land.

Dit nieuwe model is een belangrijke stap in de verbreding van ons hybride aanbod. Zo kunt u profiteren van een uniek hybride model, dat aansluit bij uw manier van leven.

Video Background
Sportief en robuust ontwerp geknipt voor de stad

Omdat wij als geen ander weten hoe je compromisloze auto’s ontwerpt, hebben we de nieuwe Yaris Cross Hybrid de genen van een SUV gegeven. Met zijn compacte, gespierde en atletische vormen en zijn ruime, luxueuze interieur biedt de nieuwe Yaris Cross Hybrid u alle voordelen van een SUV, maar blijft hij geknipt voor de stad. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de auto een ruim en modulair interieur en een royale bagageruimte, zodat u geen concessies meer hoeft te doen.

Onze meest geavanceerde hybride technologie

Als marktleider in hybride auto’s hebben we ervoor gezorgd dat onze nieuwe SUV gebruikmaakt van onze meest geavanceerde hybride technologie. De nieuwe Yaris Cross Hybrid heeft een 1.5-liter hybride Dynamic Force-motor, die een uitstekend brandstofverbruik koppelt aan een lage CO2-uitstoot en een soepel, direct beschikbaar vermogen. Een winnende combinatie in de stad en op het platteland ...

Eersteklas vierwielaandrijving

Voor wie echte SUV-prestaties zonder compromissen wil, kan de nieuwe Yaris Cross Hybrid worden uitgerust met intelligente vierwielaandrijving. Hybrid AWD-i, een unieke eigenschap voor een compacte Hybrid SUV, biedt u de zekerheid van vierwielaandrijving om niet alleen de stad maar ook het platteland te doorkruisen. . Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot blijven daarbij bescheiden, wat een van de basisprincipes van Toyota is.

Vierwielaandrijving en topscorer in zijn klasse

Voor wie echte SUV-prestaties zonder compromissen wil, kan de Yaris Cross worden uitgerust met intelligente vierwielaandrijving. Hybrid AWD-i, een unieke eigenschap voor een compacte Hybrid SUV, biedt u de zekerheid van vierwielaandrijving in combinatie met de laagste verbruiks- en CO2-cijfers in zijn klasse.

Flexibele ruimte, slimme oplossingen

De Yaris Cross benut de ruimte op een slimme manier, of het nu gaat om uw dagelijkse activiteiten of uw hobby’s in het weekend. Pas de bagageruimte aan uw behoeften aan met de in hoogte verstelbare, deelbare laadvloer en de neerklapbare stoelen (40/20/40) en geniet van het handige spanbandsysteem en de elektrische achterklep met voetbediening.

Hybride is voordeliger

Het is een feit dat de hybrides van Toyota voordeliger zijn en minder CO2 uitstoten!

Vergelijk het hier

Meer weten over hybride technologie

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.