ONTDEK DE NIEUWE COROLLA CROSS

IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN

Eindelijk. De legendarische Toyota Corolla is er straks ook als SUV. De nieuwe Corolla Cross Hybrid versterkt binnenkort ‘s werelds bestverkochte modelreeks.

Ook zin in de ideale gezinsauto? Nog heel even geduld maar hij komt eraan.

/
Altijd een goede reis

De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt moeiteloos gebruiksgemak met de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap en comfort. De in tweeën gedeelde stoelen bieden alle flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en volop auto avonturen te beleven. In de Corolla Cross geniet iedereen van elke rit.

Say cheese!

De Corolla Cross, de eerste Toyota met onze nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie, brengt vanzelf een grote glimlach op je gezicht. Een compleet nieuwe 2.0-liter hybride motor zorgt voor een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. De snelle acceleratie en de indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross Hybrid een feest.

/
/
Veilig èn connectiviteit

Wat je ook gaat doen, de Corolla Cross biedt altijd alle veiligheid en connectiviteit. Met de nieuwe T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen aan boord, waaronder het verbeterde Pre-Collision System en Toyota Teammate Advanced Park, is elke rit standaard veiliger. En dankzij realtime cloudnavigatie via een centraal geplaatst 10,5" HD-touchscreen en een 12,3" digitaal cockpitdisplay voor de bestuurder, wordt zelfs het ritje naar school weer leuk.

EEN SUV HEEFT ALLES
/
Nieuwe perspectieven

Dankzij hun hogere zithoogte en grotere bodemvrijheid bieden SUV's een onovertroffen zicht rondom en geven je vertrouwen achter het stuur. En of je nu door de stad rijdt of buiten de gebaande paden gaat, je komt altijd ontspannen en veilig op je bestemming aan.

Alle ruimte

Door de hogere bouw van een SUV komt er meer interieurruimte vrij dan bij een hatchback of sedan. Naast meer hoofd- en beenruimte is de grote kofferbak ook gemakkelijker te laden dankzij de hoge laadvloer en de brede opening.

/
/
Rijplezier

De moderne SUV's zijn wendbaar en direct en bieden echt plezier achter het stuur. Vaak combineren ze hybridetechnologie met vierwielaandrijving, waardoor SUV's van Toyota zoals de Corolla Cross zowel dynamisch vermogen als een gerust gevoel bieden onder alle weersomstandigheden, waar de reis ook naar toe gaat.

Lees meer

Toyota CH-R Black Edition Toyota CH-R Black Edition Steeds beter, steeds verder met de gelimiteerde Toyota C-HR, een wagen met een unieke stijl die hij dankt aan zijn verfijnde afwerking. Lichtmetalen velgen, een unieke en subtiele badge. We hebben er alles aan gedaan om u een aangename en unieke rijervaring te bezorgen! Ontdek de SUV's van Toyota Ontdek de SUV's van Toyota Geniet van de avonturen van het leven met de SUV’s van Toyota, uitgerust met onze hypermoderne hybride systemen, allemaal met compacte afmetingen, perfect voor de stad. Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.