TOYOTA DRIVEN

Een serie reportages over bijzondere mensen.

Mike Conway

Het verhaal van Toyota WEC coureur Mike Conway gaat over passie en toewijding. Over opoffering en het overwinnen van tegenslagen. Over grenzen verleggen, tot het extreme toe. Een enorme crash tijdens de Indy 500 bracht hem niet van zijn stuk. Hij werd juist een nog betere coureur. Maar langeafstandsracen is net zo goed een teamprestatie. Het gaat om één worden met de raceauto.

Lees het artikel

Nick Bril

Voor Nick Bril, de chef-kok en eigenaar van restaurant The Jane in Antwerpen (twee Michelinsterren), is presteren op het hoogste culinaire niveau het resultaat van een constante zoektocht naar perfectie door continue verbetering, gecombineerd met een eindeloze passie en onophoudelijke inzet om grenzen te verleggen.

Lees het artikel

Victorien Erussard

De Energy Observer is een droom over een duurzame toekomst die werkelijkheid is geworden. Tijdens een stroomstoring op zee besefte beroepszeiler Victorien Erussard hoe afhankelijk hij was van traditionele energiebronnen en bedacht hij een manier om volledig zelfvoorzienend te worden. Enkele jaren later is de Energy Observer niet langer een droom maar een perfect voorbeeld van hernieuwbare energie.

Lees het artikel