Toyota Electrified

De evolutie naar een geëlektrificeerde wereld leiden

We zijn trots dat we erkende leiders in elektrificatie zijn. In 1997 introduceerden we de allereerste hybride elektrische productiewagen ter wereld. Na meer dan twee decennia investering ontwikkelen we nu het meest volledige assortiment geëlektrificeerde voertuigen. Tegen 2025 is de lancering gepland van 40 nieuwe of geactualiseerde elektrische voertuigen. Met de keuze uit hybride, plug-in hybride, waterstof- of batterij-elektrische technologie kunt u nu reeds genieten van de aandrijfbron die perfect bij u past.

Ontdek de juiste aandrijfbron voor u
/
Hybride elektrisch Onze hybrides van de vierde generatie zijn vlot, efficiënt en eenvoudig te besturen en leveren voor tot wel 80% van de stedelijke verplaatsingen een volledig elektrische, emissievrije aandrijving zonder de wagen te moeten opladen.
/
Plug-in hybride elektrisch Krachtig en met een groter rijbereik op zuiver elektrische aandrijving bieden onze plug-in-hybrides de gemoedsrust van een hybride met de emissievrije efficiëntie van een batterij-aangedreven elektrisch voertuig.
/
Batterij-aangedreven elektrisch Geen brandstof en geen uitstoot: onze nieuwe generatie batterij-aangedreven elektrische voertuigen kunnen in slechts 30 minuten worden opgeladen en vormen een nieuwe dimensie in rijcomfort en prestaties.
/
Brandstofcel elektrisch Onze baanbrekende elektrische wagens met waterstofcel kunnen snel worden bijgetankt en hebben een rijbereik van meer dan 500 km. Ze leveren schone, krachtige prestaties zonder enige andere uitstoot dan water.

Ontdek meer over Toyota Electrified

Onze sportwagens en sportcoupés Onze sportwagens en sportcoupés Sinds de jaren 60 heeft Toyota mensen verrast en weten te bekoren met zijn eigen interpretatie van de sportwagen. Veel van deze modellen hebben intussen een legendarische status bereikt. Ontdek de sportieve modellen in ons huidig gamma. Ontdek het Toyota-stadsautomodellen Ontdek het Toyota-stadsautomodellen De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af. GR Yaris | Specificaties GR Yaris | Specificaties Wat maakt GR Yaris uniek? Ontdek de specificaties en versies voor de nieuwe GR Yaris. GT Four | Het verhaal van VIER GT Four | Het verhaal van VIER GT-FOUR. Een naam die synoniem staat voor real-world performance en een icoon van de rallysport in de jaren tachtig en negentig. Dit keer als GR-FOUR, een state-of-the-art 4WD systeem in de nieuwe GR Yaris.