Toyota Electrified

De evolutie naar een geëlektrificeerde wereld leiden

We zijn trots dat we erkende leiders in elektrificatie zijn. In 1997 introduceerden we de allereerste hybride elektrische productiewagen ter wereld. Na meer dan twee decennia investering ontwikkelen we nu het meest volledige assortiment geëlektrificeerde voertuigen. Tegen 2025 is de lancering gepland van 40 nieuwe of geactualiseerde elektrische voertuigen. Met de keuze uit hybride, plug-in hybride, waterstof- of batterij-elektrische technologie kunt u nu reeds genieten van de aandrijfbron die perfect bij u past.

Ontdek de juiste aandrijfbron voor u
/
Hybride elektrisch Onze hybrides van de vierde generatie zijn vlot, efficiënt en eenvoudig te besturen en leveren voor tot wel 80% van de stedelijke verplaatsingen een volledig elektrische, emissievrije aandrijving zonder de wagen te moeten opladen.
/
Plug-in hybride elektrisch Krachtig en met een groter rijbereik op zuiver elektrische aandrijving bieden onze plug-in-hybrides de gemoedsrust van een hybride met de emissievrije efficiëntie van een batterij-aangedreven elektrisch voertuig.
/
Batterij-aangedreven elektrisch Geen brandstof en geen uitstoot: onze nieuwe generatie batterij-aangedreven elektrische voertuigen kunnen in slechts 30 minuten worden opgeladen en vormen een nieuwe dimensie in rijcomfort en prestaties.
/
Brandstofcel elektrisch Onze baanbrekende elektrische wagens met waterstofcel kunnen snel worden bijgetankt en hebben een rijbereik van meer dan 500 km. Ze leveren schone, krachtige prestaties zonder enige andere uitstoot dan water.

Ontdek meer over Toyota Electrified

Het onmogelijke gebeurt Het onmogelijke gebeurt Wij geloven dat alles mogelijk is wanneer je vrij kunt bewegen. Alles wat we doen, wordt ingegeven door de wens om mensen hun verwachtingen te laten overtreffen en elke inspanning, hoe klein ook, is een stap op weg naar dat doel. Wheel Park Wheel Park Met de onthulling van ’s werelds eerste skatebaan voor rolstoelatleten benadrukt Toyota zijn inzet om steeds betere mobiliteit te leveren voor iedereen. Para Tech Para Tech Ingenieurs van Toyota en Andrea Eskau, winnares van meerdere gouden medailles op de Paralympische Spelen, hebben samengewerkt om de grenzen van het mogelijke te verleggen in de wielersport. De nieuwe Toyota PROACE CITY en PROACE CITY VERSO De nieuwe Toyota PROACE CITY en PROACE CITY VERSO Klaar voor het echte werk