Wij kiezen voor hybride

Meer dan 10 miljoen Toyota-rijders gingen u voor


Al meer dan 20 jaar zijn wij onderdeel van een stille revolutie. Wereldwijd is er een groeiende beweging van gelijkgestemden – jong en oud, gezinnen en zakelijke rijders – die een keuze hebben gemaakt. Ze zijn met meer dan 10 miljoen en zeggen eensgezind: wij kiezen voor hybride.

Wij kiezen voor deskundigheid


Ons hybride verhaal begon in 1997 met de baanbrekende Prius. Dit model, dat beroemd was om zijn milieuprestaties, inspireerde kopers die al vroeg de mogelijkheden van de technologie inzagen.

Tegenwoordig zijn we de trotse leider op dit gebied met meer dan 20 jaar ervaring. Onze vele modellen behoren tot de schoonste en efficiëntste op de markt en bieden daarnaast genoeg stijl, reactievermogen en flexibiliteit om wereldwijd ruim 10 miljoen levens aan te vullen.

Wij kiezen voor vrijheid


Met keuze uit acht kenmerkende modellen zijn er meer redenen dan ooit om voor een Toyota hybride te kiezen. Wat uw bestemming ook is, onze hybrides zijn voorbereid op hun taak, of u nu kiest voor een opvallende crossover of compacte auto voor in de stad, een praktische SUV voor avonturen in het weekend
of een comfortabele toerwagen voor lange afstanden.

Meer weten over Toyota

Voordelen van het rijden in een hybride Voordelen van het rijden in een hybride Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven,. Voordelen van het rijden in een hybride Voordelen van het rijden in een hybride Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven,. Voordelen van het rijden in een hybride Voordelen van het rijden in een hybride Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven,. Voordelen van het rijden in een hybride Voordelen van het rijden in een hybride Onze zeven hybride modellen kunnen op allerlei manieren een verschil maken in uw leven,.