1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 89.980
Legale vermeldingen

 • Iconische avonturier 

  De Land Cruiser spreekt al bijna 75 jaar tot de verbeelding, en met reden. Als geen ander weet hij betrouwbare kwaliteit telkens opnieuw te combineren met de nieuwste 4x4 technologie. Zijn iconische design kreeg een ingrijpende, hedendaagse make-over, maar toch blijft hij onmiddellijk herkenbaar voor zijn vele fans wereldwijd. 


 • Tot 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Land Cruiser uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota Land Cruiser vindt u in de autoconfigurator.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

2 Opties

Geen resultaten

 • LAND CRUISER 250 - VX - 5D - LWB

  LAND CRUISER 250 VX

  5D - LWB
  • +
   Moon Roof
  • +
   Privacy glass op de zijruiten achteraan en de achterruit
  • +
   Centrale console met koeler


  Vanaf

  Vanaf € 89.980

  /Maand

  Legale vermeldingen

  8AT (4x4 wheeldrive) | AWD-i
 • LAND CRUISER 250 - VX-L - 5D - LWB

  LAND CRUISER 250 VX-L

  5D - LWB
  • +
   Panoramisch open dak
  • +
   Panoramic View Monitor (PVM)
  • +
   20'' lichtmetalen velgen, mat grijs


  Vanaf

  Vanaf € 96.900

  /Maand

  Legale vermeldingen

  8AT (4x4 wheeldrive) | AWD-i

Nu beschikbaar bij jouw dealer

Toyota onthult de volledig nieuwe Land Cruiser, een model dat rechtstreeks is geïnspireerd op de kwaliteiten die de naam Land Cruiser al meer dan 70 jaar synoniem maken voor degelijkheid en betrouwbaarheid.
Configureer

Een geboren legende. Voor altijd onstuitbaar

Sinds de eerste generatie van de Land Cruiser in 1951 de berg Fuji beklom, blijft deze auto mensen over de hele wereld aanspreken door zijn vastberadenheid om ze naar elke bestemming en terug te brengen. De Land Cruiser is nog steeds onverzettelijk, maar beschikt over nog geavanceerdere on- en offroadtechnologieën, veiligheidssystemen en krachtige prestaties om elk terrein aan te kunnen.

Universeel inzetbaar

De legendarische Toyota Land Cruiser combineert een robuuste exterieurstyling en universele duurzaamheid met een uitzonderlijk interieurcomfort voor een aangename rit, welke route u ook neemt.

Doelgericht ontworpen tot in de details

Elk ontwerpdetail van de Land Cruiser dient een duidelijk doel. De vorm van de motorkap verbetert het zicht in het midden, terwijl de hoger geplaatste koplampen en de ventilatieopeningen in de grille voor maximale bescherming en doorwaadbare diepte zorgen. De 19-inch lichtmetalen hoogglansvelgen geven de auto een dynamisch profiel, terwijl het vernieuwde achterlichtcluster nu LED-remlichten heeft.

Alles onder controle, wat er ook gebeurt

Of u nu een aanhanger moet trekken, kuilen moet ontwijken of slecht weer moet trotseren, de Land Cruiser is uitgerust met een elektronisch gemoduleerd Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS), dat het effect van de voor- en achterstabilisatoren optimaliseert voor uitstekende rijprestaties op de weg.

Klaar om het zwaarste terrein te bedwingen

Het Torsen-sperdifferentieel achter helpt om de stabiliteit en tractie op onverharde wegen en gladde oppervlakken te verbeteren. In bochten beperkt dit systeem het koppelverschil tussen de linker- en rechterwielen als gevolg van remmen op de motor, waardoor de auto stabieler wordt. U kunt vol vertrouwen door kuilen navigeren en sneeuw en ijs bedwingen.

Ongeëvenaarde kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

De Land Cruiser is overal ter wereld beproefd en getest en biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De zeer duurzame, vervormingsbestendige, unieke body-on-frame constructie biedt opmerkelijk veel begeleiding en technische ondersteuning voor bestuurders. Wees gereed voor de volgende uitdaging.

Gemaakt om aan uw behoeften te voldoen

In het interieur van de Land Cruiser vindt u een geweldige mix van comfort en functionaliteit. Kies een configuratie die is afgestemd op wat u nodig hebt.

Connectiviteit onderweg, zowel on- als offroad

Dankzij eersteklas technologische functies en bedieningselementen zorgt de Toyota Land Cruiser ervoor dat u altijd toegang hebt tot de uitrusting die u nodig hebt, waar u ook naartoe reist.
 • Vooruitstrevende technologie Een 9-inch multimediascherm laat meerdere beelden van rond de auto aangebrachte camera’s zien, zodat u altijd de controle behoudt. De offroadbediening, waaronder een Multi-Terrain Monitor (MTM) met terreinweergave onder het voertuig en Multi-Terrain Select (MTS), werkt samen met Crawl Control om het ruigste terrein te bedwingen.
 • Uniek bandenspanningscontrolesysteem Het 4,2-inch TFT multi-informatiescherm in de combimeter biedt uitgebreide voertuig- en infotainmentgegevens voor de bestuurder. Dit omvat veiligheidsvoorzieningen als TPMS, waarmee u gemakkelijk de spanning van elke afzonderlijke band via het display kunt controleren.
 • Maximale efficiëntie met Drive Mode Select Kies een modus die bij uw rijstijl en/of de omstandigheden past om de motor, transmissie, elektrische stuurbekrachtiging (EPS), Variable Flow Control (VFC) en Adaptive Variable Suspension (AVS) automatisch te regelen.

REMOTE SERVICES

Technologie voor het dagelijks leven. Met geavanceerde digitale functies aan boord, handige Remote Services en een reeks veiligheids- en rijhulpsystemen via T-Mate hebt u gevoelsmatig altijd een voorsprong. Toyota Smart Connect kan ook elke rit aangenamer maken. Geniet van naadloze cloudnavigatie, Smart Voice Assist en realtime verkeersinformatie.
Ontdek MyToyota-services

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Land Cruiser uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De onderstaande lijst toont enkele van de belangrijkste functies. De volledige content van T-Mate voor de Land Cruiser vindt u in de autoconfigurator.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Road Sign Assist (RSA)

  Road Sign Assist houdt de verkeersborden op de weg in de gaten en geeft nuttige informatie, zoals de huidige maximumsnelheid of een inhaalverbod, op het instrumentarium weer. Het systeem geeft ook een zichtbare en hoorbare waarschuwing als de bestuurder zich niet aan de aanwijzing op een verkeersbord houdt.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Rear Cross Traffic Alert with Automatic Braking (RCTAB)

  Bij het achteruit uitparkeren herkent dit systeem naderende voertuigen van links of rechts. Het systeem waarschuwt u en remt vervolgens om een aanrijding te voorkomen.

 • Panoramic View Monitor (PVM)

  Parkeren gaat gemakkelijker en veiliger met dit systeem, dat de beelden van vier camera’s combineert tot een bijna 360°-beeld van uw omgeving.

LAND CRUISER GALERIJ