1. New Cars
 2. Overzicht

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   


Proace Galerij

Exploreren 360°

 • Ontwerp

  DE PROACE GEEFT U DE BENODIGDE CONFIGURATIEMOGELIJKHEDEN.

  Wat u ook moet doen, de Proace is ontworpen om te presteren. U kunt namelijk kiezen uit vijf carrosserievormen, drie lengtes, vier of vijf portieren en drie configuraties van de achterportieren.

 • GEAVANCEERDE DIESELMOTOREN VOOR BRANDSTOFBESPAREND VERMOGEN.

  De Proace heeft een motorvermogen dat bij zijn laadcapaciteit past, terwijl u zijn zuinigheid zult waarderen aan de pomp. Met de Proace klaart u elke klus, want u hebt keuze uit twee dieselmotoren, vijf vermogensafgiftes en vier transmissies, waaronder een handgeschakelde zesversnellingsbak en een zes- of achttraps automaat.

 • VEILIGHEID OP HET WERK.

  De Proace omvat Toyota Safety Sense, een pakket veiligheids- en rijhulpsystemen die ontworpen zijn om u volledig zorgeloos te laten rijden. Met behulp van een aantal camera’s en sensors rond de auto helpt Toyota Safety Sense u zowel in de stad als daarbuiten om te parkeren, binnen uw rijstrook te blijven en botsingen te vermijden.

Volledig scherm Sluiten