1. Business
 2. Ik ben zelfstandige
Zelfstandigen verkiezen Toyota

Als zelfstandige hebt u zeer specifieke behoeften, die we bij Toyota als geen ander begrijpen én invullen. Ontdek onze modellen en diensten op maat van uw activiteiten.

Yaris Cross
Compact SUV
Toyota Yaris Cross
Yaris
Kleine Stadsauto
Toyota Yaris
Corolla Touring Sports
Best verkopende
Toyota Corolla TS
RAV4 Plug-in
Krachtige SUV
Toyota RAV4 Plug
Toyota bz4x
Elektrische 4x4
Toyota bz4x
Corolla Hatchback
Best verkopende
Toyota Corolla HB
Hilux
Onverwoestbare pick-up
Toyota Hilux
Proace EV
Zero emissie bedrijfswagen
Toyota Proace EV
Proace
Bedrijfswagen voor alle situaties
Toyota Proace
Proace City
Praktische bestelwagen
Toyota Proace-city
Proace Verso
Ruime minibus
Toyota Proace Verso
Proace City Verso
Veelzijdige bedrijfswagen
Toyota Proace City Verso
 • Toyota Corolla Touring Sport:
  niet voor niets ’s werelds best verkochte wagen

  De eerste indruk is cruciaal. Met het dynamische profiel – te danken aan de aantrekkelijke lage motorkap – en de innovatieve zelfopladende hybride technologie van de Toyota Corolla Touring Sports, maakt u meteen een professionele indruk bij uw klanten. De fantastische rijervaring, de verbeterde technologie en het stijlvolle interieur maken uw dagelijkse activiteiten zoveel aangenamer.

 • Kracht en passie

  De RAV4 Plug-in Hybrid combineert de krachtigste hybridetechnologie met dynamische en zelfverzekerde rijeigenschappen. De combinatie van een 2.5 High Power Plug-in Hybrid motor en een intelligente All-Wheel Drive (AWD-i) levert een vermogen van 306 pk en een acceleratie van 0 tot 100 km/u van slechts 6,0 seconden. Ideaal voor de meest veeleisende zelfstandigen!

 • Rij de toekomst tegemoet

  Met zijn grote rijbereik, uitzonderlijke prestaties en innovatieve veiligheidssystemen en 100% fiscale aftrekbaarheid heeft de Toyota bZ4X alle troeven in handen om zelfstandigen te bekoren. Bovendien kan deze onweerstaanbare, 100% elektrische SUV in amper 6 maanden geleverd worden!

 • Ideaal voor zelfstandigen

  De Corolla Cross is ideaal voor zelfstandigen die doorgedreven technologie willen combineren met dagelijks gebruiksgemak. Hij verenigt de praktische eigenschappen van een ruime SUV met Toyota's meest geavanceerde hybride- en veiligheidstechnologie. Het resultaat? Een compacte SUV die barst van de attitude!

INTERESSANTE OVERNAME

Benieuwd hoeveel uw huidige wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

 • Professioneel genieten


  “De sportieve, met leder afgewerkte stoelen en het groot panoramadak van mijn RAV 4 bieden me veel rijcomfort, terwijl de bagageruimte met een laadvolume van 520 liter me de noodzakelijke ruimte biedt voor al mijn professionele activiteiten."

 • Dagelijks rijplezier


  "Les sièges sport garnis de cuir et le grand toit panoramique de mon RAV 4 me procurent un grand confort de conduite, tandis que le compartiment à bagages offre un volume de chargement de 520 litres, ce qui me donne l'espace nécessaire pour toutes mes activités professionnelles."

 • Unieke troeven


  “In mijn zoektocht naar uitstekende elektrische prestaties en 100% fiscale aftrekbaarheid kwam ik de elektrische SUV van Toyota tegen. Ik voelde me meteen aangetrokken door zijn aparte design en zijn grote rijbereik. De unieke garantie van 10 jaar op de batterij en de wagen trok me uiteindelijk over de streep!”

 • Betrouwbare kwaliteit


  “Ik heb het druk met mijn zaak, dan wil ik me geen zorgen maken over mijn wagen. De Corolla Cross komt me daarin helemaal tegemoet: hij biedt het vertrouwen van een highride crossover en van de nieuwste veiligheidstechnologie, maar met de exclusieve kenmerken van een stadsauto.”

Diensten op maat van zelfstandigen

 • 10 jaar garantie

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is die maar liefst 10 jaar garantie biedt op uw Toyota, of die nu elektrisch rijdt of met een verbrandingsmotor, nieuw is of tweedehands? Deze unieke garantie heet niet voor niets Toyota Relax!

 • Hou uw Toyota op zak met de MyToyota-app

  Met de MyToyota-app plant u uw routes en vindt u uw wagen waar u ook bent. Optimaliseer bovendien uw brandstofverbruik, ontvang analyses van uw rijgedrag en waarschuwingen voor uw onderhoud.
   

 • Zorgeloos onderhoud en herstellingen

  Door uw wagen bij Toyota te onderhouden en herstellen, bent u zeker van originele onderdelen en de expertise van onze specialisten, die altijd de constructeursvoorschriften volgen. Zo verlengt u de levensduur van uw wagen.

 • Gratis veiligheidsdiagnose

  Wist u dat u als Toyota-klant recht hebt op een gratis veiligheidsdiagnose telkens u uw bedrijfsvoertuig inlevert bij een erkende Toyota-verdeler of -hersteller voor een onderhoud of elke andere interventie? Dat is alweer een zorg minder!

Maak online een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Toyota-verdeler

Maak een afspraak