1. Business
 2. Bedrijfsvoertuigen
ZOEK EN CONFIGUREER UW TOEKOMSTIGE TOYOTA
Proace EV
Zero emissie bedrijfswagen
Toyota Proace EV
Proace
Bedrijfswagen voor alle situaties
Toyota Proace
Proace City
Praktische bestelwagen
Toyota Proace City
Proace Verso
Ruime minibus
Toyota Proace Verso
Proace City Verso
Veelzijdige bedrijfswagen
Toyota Proace City Verso

De ideale partner voor al uw activiteiten

Of u nu grote afstanden aflegt of vaak moet stoppen in de stad, grote ladingen moet vervoeren of tal van pakjes, onderweg wil werken of klanten wil vervoeren, dankzij onze talloze mogelijke aanpassingen en inrichtingen op maat is er altijd een Toyota bedrijfsvoertuig dat perfect bij uw professionele activiteiten past. En het ongekende comfort en onze uitgebreide services? Die maken elke drukke werkdag zoveel aangenamer!

 

Maak een afspraak

Interessante overnamea

Benieuwd hoeveel uw huidige bedrijfsvoertuig of wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

 • Proace city

  “Met mijn Proace City raak ik overal door in de stad, maar toch is hij groot genoeg voor al mijn ladingen. Als ik mijn concullega’s vertel dat ik er probleemloos twee Europaletten in krijg, zetten ze grote ogen op!”

Slimme oplossingen

Breid de laadruimte in een handomdraai om dankzij de dakklep of het handige moduwork-systeem. Uw lading is altijd en overal gemakkelijk bereikbaar dankzij de 60/40 gedeelde achterportieren die 180° openen, evenals de openschuivende rechterzijportier.

 • Proace City Verso

  “Mijn Proace City is even veelzijdig als ikzelf. Hij is handig voor al mijn bedrijfsactiviteiten, en mijn kinderen zijn dol op al zijn opbergmogelijkheden tijdens onze vele weekendtripjes.”

Iedereen tevreden

De PROACE CITY VERSO vervoert tot 7 personen in een zee van licht en alle comfort. Maar klap zijn achterzetels in tot een platte vloer, en u hebt in een oogopslag een laadruime van niet minder dan 1900 liter. Wat u ook van plan bent, de PROACE CITY VERSO past zich aan u aan.

 • Aanpasbaar tot het uiterste

  Als professional beseft u als geen ander dat perfectie in de details schuilt. Daarom passen we al onze professionele modellen tot het uiterste voor u aan met een uitzonderlijk ruime waaier aan accessoires, zodat ze altijd perfect bij uw activiteit passen.

Ieder zijn accessoire

Van een plafondreksysteem over een hardhouten vloer met antisliplaag tot een achterladder: bij Toyota vindt u altijd het accessoire dat het verschil maakt in uw dagelijkse werkzaamheden.

Unieke diensten voor unieke bedrijven

 • 10 jaar garantie

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is die maar liefst 10 jaar garantie biedt op uw Toyota, of die nu elektrisch rijdt of met een verbrandingsmotor, nieuw is of tweedehands? Deze unieke garantie heet niet voor niets Toyota Relax!

 • Hou uw Toyota op zak met de MyT-app

  Met de MyT-app plant u uw routes en vindt u uw wagen waar u ook bent. Optimaliseer bovendien uw brandstofverbruik, ontvang analyses van uw rijgedrag en waarschuwingen voor uw onderhoud.

 • Zorgeloos onderhoud en herstellingen

  Door uw bedrijfsvoertuig bij Toyota te onderhouden en herstellen, bent u zeker van originele onderdelen en de expertise van onze specialisten, die altijd de constructeursvoorschriften volgen. Zo verlengt u de levensduur van uw wagen.

 • Gratis veiligheidsdiagnose

  Wist u dat u als Toyota-klant recht hebt op een gratis veiligheidsdiagnose telkens u uw bedrijfsvoertuig inlevert bij een erkende Toyota-verdeler of -hersteller voor een onderhoud of elke andere interventie? Dat is alweer een zorg minder!

Maak online een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Toyota-verdeler

Maak een afspraak