1. Business
 2. Bedrijfsvoertuigen

Bij Toyota vind je altijd
je ideale bestelwagen

Kies voor een bestelwagen of pick-up van Toyota
en geniet bovendien van onze welbekende service.

 • Onze beloftes aan professionals

  Professionals hebben niet alleen een betrouwbare camionette nodig, maar ook een vertrouwenspartner. Bij Toyota ondersteunen we al je activiteiten met vier ijzersterke beloftes.

 • Tot 10 jaar garantie

  Toyota is de enige constructeur in België die tot 10 jaar garantie biedt op al zijn camionettes.
 • 24/7 pechbijstand

  Verlies nooit meer tijd door pech: dankzij de pechbijstand Toyota Eurocare ben je snel weer op weg.
 • Finance, renting en leasing

  Onze consulenten werken samen met jou de meest voordelige financieringsoplossing uit op maat van je bedrijf.
 • Camionette op maat

  Bij Toyota passen we je camionette volledig voor jou aan, zodat hij perfect is afgestemd op al jouw activiteiten.

Hoe kies je de juiste bedrijfswagen?

Vragen beantwoorden

Onze belofte

Toyota Professional is je partner voor lichte bedrijfsvoertuigen. Ons volledige gamma diensten vult alle behoeften van je bedrijf in.

 • Eens de fabrieksgarantie is verlopen, wordt de garantie van je camionette automatisch met één jaar1 verlengd als je je voertuig laat onderhouden in het officiële Toyota-netwerk, en dat tot zijn tiende verjaardag.
   

  Details en voorwaarden

  Bij elk onderhoud in het officiële Toyota-netwerk krijg je één jaar2 Toyota Eurocare wegbijstand. Zo kan je 24 uur op 24 en 365 dagen per jaar beroep doen op Toyota Eurocare bij pech of een ongeval, en dat in meer dan 30 Europese landen. De bijstand dekt de bestuurder, de passagiers, het voertuig en een aanhangwagen.
   

  Details en voorwaarden

  Toyota Professional biedt financiering en leasing op maat van je bedrijf, evenals verzekeringsoplossingen in functie van je behoeftes.
   

  Details en voorwaarden

1 Voor modellen met tweejaarlijks onderhoudsschema is de dekking 2 jaar, beperkt in kilometers naargelang het onderhoudsschema. U behoudt deze garantie door uw onderhoud uit te voeren voor de volgende vervaldatum en voor het verstrijken van de maximum kilometerstand. De vervaldatum en de maximum kilometerstand staan vermeld op het Toyota Relax certificaat.

2 Voor modellen met tweejaarlijks onderhoudsschema is de dekking 2 jaar. U behoudt deze dekking gedurende 2 jaar, zonder kilometerbeperking.

FAQ

In veel media lees je tegenwoordig dat 100% elektrische wagens de meest voordelige oplossing zijn. Dit is echter niet noodzakelijk waar. Om te berekenen of een wagentype voordeliger is, moet je rekening houden met de Total Cost of Ownership (TCO) of het volledige kostenplaatje van een wagen. Dus niet alleen de aankoopprijs of de leaseprijs, maar ook de directe en indirecte kosten … Met name door de gestegen elektriciteitsprijzen blijkt een elektrische wagen niet altijd de meest voordelige oplossing te zijn.

Op 25 november 2021 publiceerde de federale regering de wet inzake de ‘Fiscale en sociale vergroening van de mobiliteit’. Daarin werd bepaald hoe de fiscale aftrekbaarheid verandert.

 

- Wagens met een verbrandingsmotor, hybrides en plug-in hybrides

 

Voor wagens met een verbrandingsmotor, hybrides en plug-in hybrides die vanaf 1 juli 2023 tot en met 31 december 2025 besteld worden, zal de maximale fiscale aftrekbaarheid vanaf aanslagjaar 2025 jaarlijks stelselmatig verlagen, van 75% fiscale aftrekbaarheid in aanslagjaar 2025 tot 0% in aanslagjaar 2028.

 

Wagens met een verbrandingsmotor, hybrides en plug-in hybrides die vanaf 1 januari 2026 besteld worden, zullen niet meer fiscaal aftrekbaar zijn.

 

- Wagens met een nuluitstoot (100% elektrisch of op waterstof)

 

Alle wagens met een nuluitstoot (100% elektrisch of op waterstof) die besteld worden vóór 1 januari 2027 blijven 100% fiscaal aftrekbaar.

 

Voor wagens met een nul uitstoot die vanaf 1 januari 2027 worden besteld, zal de fiscale aftrek stelselmatig worden beperkt tot 67,50% in inkomstenjaar 2031.

Daarbij zal de fiscale aftrek die op de wagen van toepassing is, worden bepaald door het inkomstenjaar waarin de wagen werd besteld:

 

 • Besteld voor 01/01/2027: 100% fiscaal aftrekbaar
 • Besteld tussen 01/01/2027 en 31/12/2027: 95% fiscaal aftrekbaar
 • Besteld tussen 01/01/2028 en 31/12/2028: 90% fiscaal aftrekbaar
 • Besteld tussen 01/01/2029 en 31/12/2029: 82,5% fiscaal aftrekbaar
 • Besteld tussen 01/01/2030 en 31/12/2030: 75% fiscaal aftrekbaar
 • Besteld na 01/01/2031: 67,5% fiscaal aftrekbaar

Ja. Alle bestelwagens van Toyota zijn beschikbaar in uitvoeringen met verbrandingsmotoren (benzine en diesel) of elektrische motoren. Als vertrouwde partner van professionals passen wij al onze professionele modellen immers tot het uiterste voor u aan, met een uitzonderlijk ruime waaier aan accessoires, maar ook met het ideale motortype. Zo bent u altijd zeker van een bedrijfsvoertuig dat naadloos aansluit bij al uw professionele activiteiten.

Ja. In tegenstelling tot heel wat andere constructeurs blijft Toyota pick-upmodellen aanbieden. De iconische Toyota Hilux en Toyota Land Cruiser staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, evenals hun grote trekvermogen. We blijven onze klanten deze premium modellen aanbieden, en dat bovendien met 10 jaar garantie.

Toyota vlootbeheer

Of je nu enkele bedrijfsvoertuigen wil beheren of een hele vloot, wij nemen je alle zorgen uit handen.
Alles over eenvoudig vlootbeheer