1. Owners
  2. 10 Jaar Garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie bij Toyota

Als er iets is waar u op kunt vertrouwen, dan is het wel uw Toyota. Hij voert u overal naartoe, door weer en wind, jaar in jaar uit. Dat geeft een goed gevoel. Een gevoel van vertrouwen. En dat vertrouwen willen wij nog verder versterken.

Daarom schenken wij nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op elke Toyota!

Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan mee

We leggen u de Toyota Relax garantie uit opdat u nooit voor verrassingen komt te staan. Eens de fabrieksgarantie is verlopen, wordt de autogarantie automatisch verlengd gedurende 1 jaarals u uw wagen laat onderhouden bij een Toyota-dealer. Laat u uw wagen daarna binnen het jaar1 weer onderhouden, dan komt daar weer een jaar garantie bij, en dat tot 10 jaar of 200.000 kilometers!
Ontdek de algemene voorwaarden

Toyota garantie bij elk onderhoud

Al wat u hiervoor hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota-dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende een jaar1, en dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Alweer een goede reden om uw Toyota goed te verzorgen!
Maak een afspraak

Fabrieksgarantie

Onze garantie is onze manier om de kwaliteit van onze producten extra in de verf te zetten. De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers2, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. 

“Ik kan met een gerust gemoed blijven rijden”

Catheline kocht vorig jaar een twee jaar oude Toyota Yaris. “Normaal gezien zou de fabrieksgarantie nu afgelopen zijn. Maar dankzij deze unieke service is mijn garantie probleemloos verlengd bij mijn onderhoud bij de Toyota-concessie in mijn buurt. En dat zelfs voor een tweedehandswagen! Deze verlengde garantie is echt een pak van mijn hart, want zo kan ik de komende jaren kan ik met een gerust gemoed blijven rijden. Bedankt Toyota!”

FAQ

Ieder voertuig dat jonger is dan 10 jaar en minder dan 185.000 kilometers heeft, komt in aanmerking voor de Toyota Relax garantie. Daarbij gelden de voorwaarden die voor dit programma zijn vastgelegd.

De Toyota Relax garantie wordt automatisch verlengd totdat uw Toyota 10 jaar oud is of 185.000 kilometers heeft, tijdens de uitvoering van het onderhoud volgens de aanbevelingen in het “Onderhouds & Garantie” -boekje, binnen het officiële Toyota netwerk in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Uw Toyota is gedekt vanaf de dag dat u het onderhoud in het officiële Toyota netwerk heeft uitgevoerd, tot de volgende vervaldatum die in het “Onderhouds & Garantie” -boekje staat. Als u het onderhoud laattijdig uitvoert (na de aanbevolen termijn), wordt de Toyota Relax garantie na een wachttijd van een maand geactiveerd.

De Toyota Relax garantie is gekoppeld aan het voertuig. De nieuwe eigenaar van het voertuig kan dus volop genieten van de Toyota Relax garantie en de geldigheidsduur van de garantie blijft dezelfde.

Het voertuig geniet van de Toyota Relax garantie zodra het voldoet aan de vastgelegde criteria. Het is echter niet noodzakelijk dat eerdere onderhouden binnen het officiële Toyota netwerk werden uitgevoerd. Er kunnen wel beperkingen van toepassing zijn. Voor meer details verwijzen we u naar de algemene voorwaarden van de Toyota Relax garantie.

U kan de lijst van de onderdelen die door de Toyota Relax garantie zijn gedekt hier raadplegen. 

Neen, de Toyota Relax garantie omvat geen bijstandsverlening. Voor meer informatie over het bijstandverleningsaanbod, volg deze link.

Neen, U hoeft geen bijzondere bewijsstukken te verschaffen. De Toyota Relax garantie wordt automatisch geactiveerd door uw officiële Toyota dealer zodra uw voertuig voldoet aan de voorwaarden van het programma

Als u het onderhoud na de aanbevolen termijn uitvoert, wordt de Toyota Relax garantie na een wachttijd van een maand geactiveerd.
1Het voertuig wordt gedekt door de Toyota Relax-garantie tot het volgende aanbevolen onderhoudsinterval in uw boekje "Onderhoud en garantie". Na deze periode wordt het contract automatisch beëindigd. 
2De eerste 2 jaar geldt er geen kilometerbeperking.