1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Carrosserie

Carrosserie

De carrosserie, ook wel het koetswerk genoemd, is het meest zichtbare gedeelte van de wagen, maar ook het gedeelte dat het makkelijkst schade oploopt. Kleine krassen en blutsen lijken misschien onschuldig, maar als je ze niet laat herstellen, kunnen ze tot meer schade en degradatie van je wagen leiden.

WAT TE DOEN BIJ EEN ONGEVAL?​

Een ongeval is vaak een bron van stress. Kies er daarom voor om je koetswerk te laten herstellen bij uw erkende Toyota-hersteller. Uw wagen zal hersteld worden door een ervaren expert volgens de constructeursvoorschriften van Toyota. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het werken aan Toyota-modellen en gebruiken alleen originele onderdelen.​

WIST U DAT?​

Als automobilist heb je de vrije keuze van reparateur. Uw verzekeraar kan je niet verplichten om naar een bepaalde garage te gaan om uw wagen te laten herstellen.

« Wat een service » 

« Iemand reed tegen mijn wagen op de parking van de supermarkt. De schade bleef al bij al beperkt, maar door de bijhorende administratieve rompslomp van de verzekeringen, was ik toch op van de zenuwen. Wat een verademing was het toen ik mijn wagen kwam afzetten bij mijn Toyota-verdeler voor herstellingen. Ze namen alle zorgen van me over en stelden me gerust dat ik mijn wagen als nieuw zou terugkrijgen. Ze keken zelfs na of alle veiligheidssystemen nog juist afgesteld waren, ook al ging het enkel om schade aan het koetswerk. Wat een service! » 

Charlotte H., Aalst.