1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Carrosserie

Carrosserie

De carrosserie, ook wel het koetswerk genoemd, is het meest zichtbare gedeelte van de wagen, maar ook het gedeelte dat het makkelijkst schade oploopt. Kleine krassen en blutsen lijken misschien onschuldig, maar als je ze niet laat herstellen, kunnen ze tot meer schade en degradatie van je wagen leiden.

Toyota herstelt je koetswerk als nieuw

Een ongeval is vaak een bron van stress. Kies er daarom voor om je koetswerk te laten herstellen bij een erkende Toyota-hersteller. Zo hoef je je daar alvast geen zorgen meer om te maken: je wagen zal hersteld worden door een ervaren expert volgens de constructeursvoorschriften van Toyota en met de juiste, originele wisselstukken. Wist je trouwens dat je verzekeraar je niet kan verplichten je wagen in een welbepaalde garage te laten herstellen?

Kies je voor een herstelling bij een erkende Toyota-garage, dan ben je zeker van:

  • personeel dat specifiek opgeleid is door Toyota om Toyota-wagens te herstellen
  • de originele wisselstukken van Toyota
  • een afstelling en controle van alle veiligheidssystemen
  • een garantie van 1 jaar op alle herstellingen

« Wat een service » 

« Iemand reed tegen mijn wagen op de parking van de supermarkt. De schade bleef al bij al beperkt, maar door de bijhorende administratieve rompslomp van de verzekeringen, was ik toch op van de zenuwen. Wat een verademing was het toen ik mijn wagen kwam afzetten bij mijn Toyota-verdeler voor herstellingen. Ze namen alle zorgen van me over en stelden me gerust dat ik mijn wagen als nieuw zou terugkrijgen. Ze keken zelfs na of alle veiligheidssystemen nog juist afgesteld waren, ook al ging het enkel om schade aan het koetswerk. Wat een service! » 

Charlotte H., Aalst.