1. Discover Toyota
 2. Start your impossible
 3. Mobiliteit


ATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

MOBILITEIT

We geloven in een wereld zonder grenzen.

 

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  e-Palette

  Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen.

  e-Palette is een BEV (batterij-aangedreven elektrisch voertuig) van de volgende generatie, specifiek ontwikkeld voor 'Mobility as a Service' (MaaS*), dat technieken zoals elektrificering en geconnecteerd en geautomatiseerd rijden toepast. e-Palette biedt diensten zoals transport en handel om het leven van onze klanten te ondersteunen.

  *Combinatie van ‘autonomous’ en ‘Mobility as a Service’ als beschrijving van Toyota’s mobiliteitsdiensten met behulp van automatisch rijdende voertuigen.

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  T-TR1

  Virtuele mobiliteitsrobots die de menselijke vermogens versterken.

  De T-TR1 conceptrobot van Toyota illustreert het potentieel van virtuele mobiliteit en hoe robotica de menselijke vaardigheden kan versterken om verbindingen tussen mensen en plaatsen in stand te houden.

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  LQ

  Een emotionele band met de bestuurder opbouwen.

  'LQ' is een conceptvoertuig dat geavanceerde technologie gebruikt om een emotionele band tussen auto en bestuurder op te bouwen onder het motto 'leren, groeien, liefde.' LQ beschikt over technologie voor automatisch rijden en over 'Yui', een krachtige interactieve agent met kunstmatige intelligentie die van de bestuurder leert en hem een gepersonaliseerde mobiliteitservaring verschaft. De naam 'LQ' is een uitdrukking van Toyota's hoop dat deze aanpak de ontwikkeling van toekomstige voertuigen zal inspireren om de band tussen auto en bestuurder te versterken.

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  T-HR3

  Responsieve en op afstand gestuurde robotica.

  De T-HR3 werd ontworpen om de zachte 'touch' van de menselijke beweging na te bootsen en helpt om de mobiliteit van mensen bij hen thuis uit te breiden of om de mogelijkheden en de veiligheid van arbeiders op de werkplek te verhogen.

 • Getoonde Toyota-prototypes.

  
  
  

  Nagelnieuwe Mirai

  De volgende fase van de FCEV-technologie.

  Deze volledig nieuw ontworpen Mirai betekent een belangrijke stap vooruit voor elektrische voertuigen op basis van brandstofcellen (FCEV's) en een potentiële waterstofmaatschappij.

 • Getoonde Toyota-prototypes.

  
  
  

  Sora - elektrische bus met brandstofcellen

  Praktisch en milieubewust.

  Deze elektrische bus met brandstofcellen dankt zijn naam een de watercyclus (sky, ocean, river, air) en werd in vorm en functie verfijnd om de mobiliteit van alle burgers te ondersteunen en tegelijk het milieu te beschermen tegen schadelijke CO2.

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  C+walk T

  Een assistent die het je gemakkelijk maakt.

  De stijlvolle C+Walk T is ontworpen om mensen met mobiliteitsproblemen te helpen hun dagelijkse leven gemakkelijker en veiliger uit te voeren. Elektrisch, compact en gemakkelijk manoeuvreren hij is klaar om te gaan wanneer jij dat bent.

 • Getoonde Toyota-prototypes. Niet te koop.

  
  
  

  Micro Palette

  Een bezorgrobot met persoonlijkheid.

  Deze kleine autonome robot is ontworpen om grote dingen te doen. Of het nu gaat om het afleveren van pakketten van deur tot deur of het verplaatsen van magazijnvoorraden, de Micro Palette doet het met een "glimlach". "Menselijkheid" is een essentieel onderdeel van zijn gedrag waardoor zij met hart en gevoel aan klanten kan leveren.