1. Gamme électrique x hybride
 2. La technologie Hybride Toyota

Pionier en leider van de hybride auto

Een nieuwe auto kiezen, da’s de dag van vandaag niet gemakkelijk.

Stop maar met zoeken!
De oplossing is rijden met een Toyota Hybride. Die verbruikt gemiddeld tot 44% minder* benzine en is zo betrouwbaar dat Toyota er tot 10 jaar** garantie op geeft.
Wacht dus niet langer!

*Verbruik gemiddeld tot 44%* minder brandstof in de stad(*Toyota hybrides verbruiken gemiddeld 44% minder dan overeenkomstige niet-hybride voertuigen. Een vergelijking tussen het verbruik (WLTP) van hybride voertuigen en overeenkomstige niet-hybride voertuigen binnen het Toyota-gamma toont een gemiddeld positief verschil van 44% in het voordeel van de hybride voor de twee lage (tot 56,5 km/u maximum) en gemiddelde (tot 76,6 km/u maximum) subcycli van de WLTP-test, die het rijden in een stedelijke omgeving vertegenwoordigen).
** Aanbieding onder voorwaarde. Tot 10 jaar Toyota Relax-garantie: voor elk jaarlijks onderhoud dat in het officiële Toyota-netwerk wordt uitgevoerd, wordt je wagen automatisch gedurende één jaar gedekt door de Toyota Relax-garantie, tot je wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer heeft gereden.  

Waarom kiezen voor Toyota?

 •  

  Pionier en leider

  Omdat Toyota pionier en leider is in hybride technologie. Dankzij zijn 25 jaar ervaring worden de hybride voertuigen gezien als de meest betrouwbare op de markt.

 •  

  Zijn impact minimaliseren

  Omdat Toyota er alles aan doet om zijn impact op het milieu te minimaliseren. Dit geldt van het ontwerp tot de fabricage, het gebruik en de recycling van de auto's.

 •  

  Tot 10 jaar garantie

  Omdat Toyota tot 10 jaar garantie biedt op de batterij.

 • Waarom kiezen voor een hybride?

  Omdat het hybride voertuig een innoverende technologie is, die het mogelijk maakt om op een aanzienlijke milieuvriendelijke, aangename, betrouwbare en zuinige manier te rijden. Vooral als het een Toyota is, de beste hybride auto op de markt.

«Ik wil duidelijkheid! Wat is een hybride precies? » 

Sophie V., Namen. Bijna overtuigde bestuurder.

Een hybride auto is een voertuig met een elektrische motor en een verbrandingsmotor (benzine).  Het voertuig is stiller, verbruikt minder brandstof, stoot minder emissie uit en is dus milieuvriendelijker. Er moet onderscheid worden gemaakt tussen een zelfopladende hybride en een oplaadbare hybride.

5e generatie hybride systeem

We hebben onze hybride technologie verder ontwikkeld, omdat deze een unieke bijdrage kan leveren aan de overgang naar CO2-neutraliteit. Hybrid is toegankelijk, praktisch en stelt klanten in staat om hun CO2-uitstoot onmiddellijk te verminderen. En dat alles zonder praktische en gedragsbarrières te hoeven overwinnen. We hebben ons hybride systeem van de vijfde generatie geïntroduceerd, dat zich richt op het verbeteren van de efficiëntie en rijeigenschappen. Het vermindert ook de afmetingen en het gewicht door compactere componenten te gebruiken. Dit nieuwe hybride systeem maakte zijn Europese debuut op de Corolla Cross.
 •  

  De energie is uitsluitend afkomstig van brandstof (benzine) en rijden (bijv. het terugwinnen van energie van het remmen).

 •  

  Energie afkomstig van brandstof, rijden en opladen via een stopcontact.
 • Beiden hebben een verbrandingsmotor (benzine) die wordt bijgestaan door een elektromotor.

8 voordelen, 8 goede redenen om over te stappen op Hybride!

 • U rijdt milieuvriendelijker

  Uw auto stoot aanzienlijk minder CO2 uit. Vooral in de stad en in de file, waar de benzinemotor het grootste deel van de tijd niet werkt.

 • U verandert uw rijgedrag niet

  Uw auto schakelt automatisch en onmerkbaar over van de ene motor naar de andere. Dus u kunt blijven rijden zoals u gewend bent.

 • U kunt meer dan 50% van de tijd elektrisch rijden

  Dit gemiddelde is berekend op een gemengd/stedelijk traject, wat overeenkomt met de manier waarop veel automobilisten tegenwoordig rijden.

 • U geniet van de stilte in de auto

  De acceleratie is vloeiend en de volledig elektrische aandrijving is bijzonder stil. Dus zowel aangenaam als rustgevend.

 • U bespaart veel geld

  Uw auto heeft minder slijtageonderdelen: geen koppeling, turbo, deeltjesfilter, distributieriem, dynamo, startmotor. Dit zijn allemaal elementen die niet moeten worden vervangen.

 • U profiteert van innovatieve technologie

  Uw auto is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Onze batterijtechnologie is ontworpen om efficiënt te blijven gedurende de volledige levensduur van uw Toyota Hybrid.

 • U profiteert van een geruststellende garantie

  Toyota geeft 10 jaar garantie op de batterij van uw auto.

 • Er is steeds meer keuze

  Van de wendbare en zuinige stadsauto (Yaris) tot de 7-zits SUV (Highlander), tot de elegante C-HR, de robuuste RAV4 en de functionele Corolla TS...

Een hybride auto is goed. Een hele reeks is beter!

Of u nu graag hoog zit in een SUV, overal tussendoor wilt gaan in een stadsauto, met uw hele gezin in een robuuste 7-zitter wilt stappen of wilt vertrouwen op het model dat werd verkozen tot Auto van het Jaar 2021, u vindt ongetwijfeld iets wat bij u past in ons ruime aanbod Hybride auto's: 10 modellen, 10 goede keuzes!

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?fuelType=h_1

MEER INFORMATIE OVER ONZE ELEKTRISCHE MODELLEN

De plug-in hybride 100% elektrisch Waterstof