1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero

Laten we beter dan nul doen

Toyota. Barrières doorbreken en beter doen

Nul is niet ons einddoel. Het is slechts een stap in onze weg naar elektrificering die in 1997 begon met hybride voertuigen en verdergaat met plug-in hybrides en batterij-aangedreven elektrische voertuigen. We hebben door waterstof aangedreven wagens gebouwd. We hebben waterstof geïntroduceerd voor bussen, vrachtwagens en zelfs boten, die niets uitstoten behalve water. Van lage emissies naar nul-beperkingen, van meer mobiliteit naar een betere maatschappij voor iedereen. Waarom stoppen bij nul als het beter kan?

Beter Dan Lage Emissies

Meer dan 20 jaar geleden inspireerde de doelstelling van nul-emissies ons tot de introductie van de allereerste hybride productiewagen ter wereld. Die inspiratie loopt ook vandaag nog door, met plug-in hybrides, batterij-aangedreven elektrische voertuigen en voertuigen op waterstof zonder enige uitstoot. Maar als leiders in elektrificatie stoppen we daar nog niet. We zijn van plan om tegen 2025 40 nieuwe of geactualiseerde elektrische voertuigen te lanceren en zodoende het grootste assortiment aan geëlektrificeerde aandrijflijnen aan te bieden. Op die manier kan iedereen genieten van de juiste technologie, op het juiste tijdstip, afgestemd op zijn behoeften.

 • Hybride. De onbetwiste leiders 

  Met onze hybride modellen van de vierde generatie kunt u tot wel 70% van uw rijtijd in de stad emissievrij rijden, zonder de wagen opnieuw te moeten opladen.

 • Plug-in Hybride. Beter doen dan nul-emissies

  Met onze plug-in hybrides kunt u tot 75 km met een enkele lading volledig elektrisch en emissievrij rijden. Dankzij alle voordelen van onze hybride elektrische modellen bieden ze ook gemoedsrust voor langere ritten.

 • Batterij-elektrisch. 100% nul-emissies

  Zoals geïllustreerd door de PROACE elektrische bestelwagen wordt onze nieuwe generatie batterij-aangedreven elektrische voertuigen met nul-uitstoot gekenmerkt door snel opladen en een compromisloze mix van vermogen, bereik en betrouwbaarheid.

 • Waterstofcel. De enige uitstoot is water

  Snel bijtanken en een rijbereik van meer dan 500 km: de baanbrekende waterstofaangedreven Mirai beschikt over een brandstofcel die schone, krachtige prestaties levert met geen enkele andere uitstoot dan water.

Komaf Met Beperkingen

Als we willen transformeren van een automobiel- naar een mobiliteitsbedrijf, bieden we niet alleen een antwoord op de steeds wijzigende mobiliteitsbehoeften van de maatschappij, maar gaan we nog verder. We willen ons inzetten voor de verplaatsing van iedereen, van ouderen tot paralympiërs, ongeacht hun fysieke mogelijkheden. Want als we niemand achterlaten, gaan we allemaal vooruit.

 • Vrijheid om van de rit te genieten

  De Concept-i RIDE is een voor rolstoelen toegankelijke elektrische wagen die enkel met een joystick wordt bediend. Zijn unieke stoelindeling en geautomatiseerde rijfuncties bieden vrijheid en gemoedsrust voor iedereen.

 • Vrijheid tijdens de laatste kilometer

  In staande positie, zittend of in een rolstoel: onze leuke en milieuvriendelijke Walking Area BEV (batterij-aangedreven voertuig) helpt iedereen om zich snel in de stad te verplaatsen tijdens de laatste pendelkilometer.

 • Vrijheid zodat iedereen kan deelnemen

  We geloven dat alles mogelijk is wanneer je vrij kan bewegen. Als Worldwide Mobility Partner van de Olympische en Paralympische Spelen, realiseren we eindelijk onze visie om iedereen mobiliteit te bieden.

 • Vrijheid voor iedereen

  De APM (Accessible People Mover) werd speciaal ontworpen om deelnemers met speciale mobiliteitsnoden te helpen om zich in de Tokyo 2020-locaties te verplaatsen, zoals het Olympisch stadion.

Beter Dan Verwacht

Wat is er beter dan nul? Wat dacht u van echt gedenkwaardige ervaringen voor iedereen –– in de wagen, als persoon of online? Of geavanceerde veiligheidstechnologie die ons een stap dichter brengt bij ons doel om het aantal verkeersongevallen tot nul te reduceren. Door de reputatie van onze wagens op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid te combineren met diensten die beter afgestemd zijn op uw noden, wordt elke ervaring veiliger en aangenamer.

 • Verplaatsingen waar u zich begrepen voelt

  Het volautomatische LQ-concept heeft een krachtige AI-gebaseerde agent met de naam “Yui”. Door van u te leren, kan hij een meer gepersonaliseerde ervaring aanbieden, zodat u een sterkere band met uw wagen kunt opbouwen.

 • Verplaatsingen waar u zich veiliger bij voelt

  Toyota Safety Sense is een reeks actieve veiligheidstechnologieën die werden ontworpen om ongevallen met onze wagens te voorkomen of te beperken, waardoor we alweer een stap dichter komen bij ons doel om verkeersongevallen uit te bannen.

 • Verplaatsingen waar u zich verbonden voelt

  Van Hybrid Coaching tot Find My Car biedt de MyT Connected Services smartphone-app volledige controle in of buiten uw Toyota, zodat rijden veiliger en aangenamer wordt.

 • Verplaatsingen waar u zich onstopbaar voelt

  Met Active Lean-technologie en achterwielbesturing biedt de volledig elektrische i-ROAD de wendbaarheid van een motorfiets gecombineerd met het comfort en de veiligheid van een wagen. Perfect voor de eerste of laatste kilometers van stedelijke verplaatsingen.

Grenzen Doorbreken

In het kader van onze Environmental Challenge 2050 willen we nog verder gaan in onze tocht naar nul-emissie. Voorbij beperkingen naar een maatschappij met nul-emissie. Waterstof is een schone, duurzame energie die ons helpt om de impact van onze producten en activiteiten op het milieu te beperken en bij te dragen aan een betere maatschappij. Verplaatsingen van A naar B, verwarmen van huizen of volledige steden van stroom voorzien – we willen dat onze innovaties ons allemaal naar een betere wereld brengen. Een wereld waar we niets achterlaten.

 • Voorbij openbaar vervoer

  Caetanobus: Als energiebron voor de eerste Europese brandstofcel-vloot biedt onze emissieloze waterstoftechnologie compromisloos openbaar vervoer met waterdamp als enige uitstoot.

 • Voorbij steden

  Woven City, een prototypestad van 70 hectare aan de voet van de berg Fuji in Japan, zal een volledig geconnecteerd ecosysteem zijn, waar mensen leven, werken en spelen, volledig gevoed door waterstofcellen van Toyota.

 • Voorbij bedrijven

  Hotelkamer, retailervaring, deelwagen. e-Palette is onze visie voor mobiele bedrijven. Een nul-uitstoot, aanpasbare pod die diensten levert afgestemd op de noden van elke klant, tot aan de deur.

 • Voorbij maatschappij

  Waterstofenergie is een duurzame vervanging voor fossiele brandstoffen. Van de aandrijving van vrachtwagens en schepen tot het verwarmen van woningen: wij zijn klaar om een sleutelrol te spelen in de transformatie naar een waterstofgebaseerde maatschappij. Een maatschappij waar water het enige nevenproduct is.