1. New Cars
  2. Small cars

Bescheiden Formaat, Grote Functionaliteit

Laat u betoveren door de stadsauto’s van Toyota

De compacte en wendbare Toyota AYGO en Toyota Yaris zijn ideaal om de stad te verkennen: dankzij hun bescheiden formaat kunt u overal komen en glijdt de stress van het stadsverkeer van u af.
Dynamisch ontwerp, hoogwaardige afwerkingen, ruim interieur, innovatieve technologieën ...
Overal is aan gedacht, voor een auto die zich aanpast uw levensstijl.
Met de stadsauto’s van Toyota krijgt wordt rijden in de stad een nieuwe belevenis.

 

Vier redenen om te kiezen voor een stadsauto van Toyota:

  • De stadsauto’s van Toyota zijn gemakkelijk bestuurbaar, wendbaar en compact en daarmee ideaal om de stad te verkennen. 
  • De stadsauto’s van Toyota zijn compact, maar dankzij een ingenieus ontwerp hebben ze toch een ruim interieur. 
  • De stadsauto’s van Toyota zijn aan uw persoonlijke voorkeuren aanpasbaar dankzij een groot aantal opties en accessoires. 
  • Met de hybride versie van de Toyota Yaris ontdekt u opnieuw wat rijplezier is.
01

Wendbaar en opvallend

De stadsauto’s van Toyota zijn gemakkelijk te besturen en parkeren, staan altijd paraat en zijn wendbaar maar toch heel zuinig en daarom ideaal voor gebruik in de stad. Het gedurfde en moderne design zorgt voor een opvallend uiterlijk, waarmee u zich onderscheidt in de bruisende stedelijke omgeving. Op buitenwegen zijn ze trouwens net zo wendbaar.
02

Veiligheid en stabiliteit

In elke Toyota komt veiligheid op de eerste plaats. Daarom zitten ook onze stadsauto’s boordevol veiligheidstechnologieën en -systemen. ISOFIX helpt u bijvoorbeeld om een kinderzitje te bevestigen, terwijl LDA ervoor zorgt dat u in uw rijstrook blijft, zodat u op een veilige en stabiele manier deelneemt aan het verkeer.
03

Milieuvriendelijk

Als marktleider in de auto-industrie wendt Toyota zijn ervaring aan om zijn modellen verder te ontwikkelen en milieuvriendelijker te maken. Of u nu kiest voor de Aygo met zijn zuinige benzinemotor of de nieuwe Yaris Hybrid, de emissies bedragen altijd minder dan 100 g/km. De wendbare stadsauto’s van Toyota combineren een laag brandstofverbruik met lage emissies en zijn daarom net zo vriendelijk voor het milieu als voor uw portemonnee.

DE NIEUWE TOYOTA YARIS

De nieuwe Yaris, de jongste telg van de Toyota-familie, koppelt hybride technologie van de nieuwste generatie aan een energiek ontwerp, dat hem ‘startklaar’ maakt. Door deze volledige make-over is de auto eleganter dan ooit. De kracht van de stier vormt de inspiratiebron van de gedurfde, nieuwe Yaris, die zich onderscheidt door een breed en compact ontwerp waarin zijn wendbaarheid en dynamiek tot uitdrukking komen.
De nieuwe Yaris, het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring, heeft een compleet nieuwe 1.5-liter benzinemotor, een nieuwe, lichtere lithium-ion batterij die meer energie kan opslaan en een verbeterd hybride systeem van de vierde generatie, dat voor krachtige prestaties en een uitzonderlijke brandstofbesparing zorgt. Want als je genoeg energie hebt om door te gaan, waarom zou je dan stoppen?

De veiligste in zijn klasse

De nieuwe Yaris is ook de veiligste Yaris ooit en de veiligste auto in zijn klasse. De auto is voorzien van allerlei technologieën en standaard uitgerust met een geavanceerd Pre-Collision System met voetgangersdetectie in het donker, Lane Trace Assist, Road Sign Assist en Intelligent Adaptive Cruise Control.

Meer informatie over de nieuwe Yaris Stel uw nieuwe Yaris samen

Ontdek de stadsautomodellen

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce