1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Onderhoud

reparatie 

Reken op de expertise van Toyota.

Hoe onderhoud ik mijn auto goed?

Om zeker te zijn van een goed onderhoud, kies je best voor een garage binnen het Toyota-net. Al ons onderhoud verloopt immers volgens de constructeursvoorschriften, door experts met jarenlange ervaring met Toyota-modellen. Bovendien gebruiken we enkel originele wisselstukken van Toyota. Zo geniet je van betere prestaties, meer comfort; een langere levensduur én een hogere restwaarde.

1 jaar garantie bij elk onderhoud

 • Wist u dat Toyota in België de enige autoconstructeur is die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, nieuw of tweedehands, ongeacht de aandrijving (verbrandingsmotor, hybride of elektrisch)? Om hiervan te genieten, hoeft u alleen maar uw Toyota-verdeler te vragen om het jaarlijkse onderhoud uit te voeren. Bij elk jaarlijks onderhoud geniet u automatisch van de Toyota Relax-garantie gedurende één jaar, totdat uw Toyota 10 jaar oud is of 200.000 kilometer heeft gereden. 

Online een afspraak boeken

 • Je Toyota laten onderhouden of herstellen bij een Toyota-dealer verzekert je niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van de beste service. In slechts enkele klikken boek je immers online een afspraak in een van onze werkplaatsen in je buurt, op de dag en het tijdstip van je keuze. Daarna word je met de glimlach ontvangen voor een nauwkeurig onderhoud of vakkundige herstelling. Zo maken we je het leven alweer een tikkeltje makkelijker.

Het all-in onderhoudscontract

 • Wil jij je helemaal nergens zorgen over maken? Kies dan voor het Full Service Plan van Toyota, een servicecontract dat alle onderhoudsbeurten en herstellingen dekt voor een vooraf bepaald kilometeraantal (45.000 tot 150.000 km) en een vooraf bepaalde looptijd van 3, 4 of 5 jaar.

  Het Full Service Plan omvat:

  • alle voorziene onderhoudsbeurten zoals die in het onderhoudsboekje beschreven zijn
  • alle mechanische en elektrische herstellingen, met uitsluiting van de vervanging van banden
  • sleping tot het dichtstbijzijnd Toyota servicepunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg