1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Onderhoud

Onderhoud en herstellingen

Reken op de expertise van Toyota.
Door je Toyota te laten onderhouden of herstellen binnen het Toyota-net, verleng je de levensduur van je wagen. Al ons onderhoud verloopt volgens de constructeursvoorschriften, door experts met jarenlange ervaring met Toyota-modellen. Bovendien gebruiken we enkel originele wisselstukken van Toyota. Zo geniet je van betere prestaties, meer comfort én een hogere restwaarde.

1 jaar garantie bij elk onderhoud

 • Is jouw Toyota minder dan 10 jaar oud, of heeft hij minder dan 160 000 km op de teller staan? Dan krijg je bij elke onderhoudsbeurt bij een erkende Toyota-dealer een jaar garantie, en dat elk jaar opnieuw, tot je Toyota 10 jaar oud is of 160.000 km heeft gereden. Deze tienjarige Toyota Relax-garantie is volkomen uniek in België. Ze geldt trouwens ook voor tweedehandswagens van Toyota en er zijn geen andere voorwaarden aan verbonden. 

HET GOEDKOOPSTE ONDERHOUD

 

Toyota biedt je de laagste onderhoudskosten van alle automerken. Dat zeggen wij niet, maar een onafhankelijke studie van het gerenommeerde Amerikaanse CarEdge. In vergelijking met andere automerken en over een periode van tien jaar is Toyota volgens dit onderzoek het goedkoopste merk om te onderhouden.

Dat resultaat komt trouwens niet als een verrassing. Eerder prijkte Toyota immers ook al helemaal bovenaan de ranglijst van meest betrouwbare auto’s bij de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Reports.

Online een afspraak boeken

 • Je Toyota laten onderhouden of herstellen bij een Toyota-dealer verzekert je niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van de beste service. In slechts enkele klikken boek je immers online een afspraak in een van onze werkplaatsen in je buurt, op de dag en het tijdstip van je keuze. Daarna word je met de glimlach ontvangen voor een nauwkeurig onderhoud of vakkundige herstelling. Zo maken we je het leven alweer een tikkeltje makkelijker.

Servicecontracten op jouw maat

 • Wil jij je helemaal nergens zorgen over maken? Kies dan voor het Full Service Plan van Toyota, een servicecontract dat alle onderhoudsbeurten en herstellingen dekt voor een vooraf bepaald kilometeraantal (45.000 tot 150.000 km) en een vooraf bepaalde looptijd van 3, 4 of 5 jaar.

  Het Full Service Plan omvat:

  • alle voorziene onderhoudsbeurten zoals die in het onderhoudsboekje beschreven zijn
  • alle mechanische en elektrische herstellingen, met uitsluiting van de vervanging van banden
  • sleping tot het dichtstbijzijnd Toyota servicepunt in België of in het Groothertogdom Luxemburg

Waarom uw onderhoud laten uitvoeren bij een toyota SERVICEPUNT?

01

DE KWALITEIT:

U kunt er zeker van zijn dat wij altijd originele Toyotaonderdelen gebruiken.
02

DE EXTRA SERVICE:

Tijdens het onderhoud worden meer dan 60 punten nauwkeurig gecontroleerd!

Controle van batterij

Controle van ruitenwissers

Controle van koplampen

Controle van oliepeil

Controle van banden

Controle van remmen

Boek een afspraak in 5 eenvoudige stappen :

Stap 1

Bevestig de details van uw Toyota

Stap 2

Selecteer het gewenste onderhoud

Stap 3

Selecteer de dag en het uur die het best bij u passen

Stap 4

Bevestig uw reservatie

Stap 5

Krijg een bevestiging per mail

Onderhoudscontracten afgestemd op uw wagengebruik

Wenst u de kosten van uw onderhoud eenmalig te betalen of maandelijks? Dan neemt u best een onderhoudscontract!

 

Wanneer is het volgende onderhoud ook al weer?

Die vraag hoeft u zich niet te stellen. Uw vertrouwde Toyota verdeler/hersteller neemt zelf contact met u op als het zover is, op basis van de datum van uw vorig onderhoud en/of de geschatte kilometerstand.
Regelmatig onderhoud is immers de beste manier om uw wagen in topvorm te houden, pech te vermijden en van uw waarborg te genieten. U wordt uitgenodigd voor een afspraak nadat uw wagen een eerste onderhoud heeft gehad en vanaf dan, en hoeft u zelf niets te onthouden. Makkelijk toch?