1. Owners
 2. Pechverhelping
 3. Eurocare

Pech?
Met de Toyota Eurocare pechbijstand rij je zo weer weg!

Een ongeval, een mechanisch defect, een lekke band … of gewoon je sleutels verloren: het kan iedereen overkomen. Gelukkig kan je op die vervelende momenten altijd rekenen op de experts van Toyota Eurocare, in België en het buitenland. Even bellen en je rijdt zo weer verder!

7d/7 en 24u/24 bereikbaar:

 • in België: 0800 999 55
 • in het buitenland: +32 (0) 2 386 7230

 

Verlengbaar bij elk onderhoud

Ben je de trotse eigenaar van een Toyota met eerste inschrijvingsdatum na 1 januari 2019?  Dan kan je genieten van een gratis verlenging van de Toyota Eurocare pechbijstand. We verlengen je Eurocare contract bij ieder onderhoud voor de periode van 1 jaar1 en dit totdat het voertuig 10 jaar oud is.

Is je wagen ingeschreven vóór 1 januari 2019? Dan kan je kiezen voor een betalende verlenging van de Toyota Eurocare pechbijstand voor één jaar tegen de voordelige prijs van €129.2

 

Rij zonder zorgen

Toyota Eurocare helpt je snel verder bij:

 • Ongeval
 • Mechanisch defect
 • Lege brandstoftank
 • Verkeerde brandstof getankt
 • Lege batterij
 • Lekke band
 • Sleutels verloren of opgesloten
 • Diefstal van de wagen

 

Geldig in België en het buitenland

Deze pechverhelping is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geldig voor je wagen, aanhangwagen en caravan in:

 • België
 • Meer dan 40 landen binnen en buiten Europa:

Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Ceuta, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (Europa) & Corsica, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Republiek San Marino, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije (het Europese deel), Oekraïne, Vaticaanstad, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.


Meer weten?

Ontdek hierOpens in new window alles over Toyota Eurocare. 

Het Toyota Eurocare pechbijstandscontract wordt steeds gekoppeld aan het chassisnummer van het voertuig, bij doorverkoop blijft het voertuig dus gedekt tot aan de vervaldatum van het contract. Het Toyota Eurocare pechbijstandscontract kan alleen worden aangemaakt via de Erkende Toyota Verdelers in België en in het Groothertogdom Luxemburg. Bij vroegtijdige stopzetting van een betalend contract worden er administratiekosten aangerekend, terugbetaling van de resterende termijn is niet mogelijk.

De geafficheerde prijzen op deze website zijn indicatief, Toyota Belgium behoudt zich het recht de prijzen ten alle tijden aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Iedere contractverlenging is onderhevig aan de algemene voorwaarden, bij misbruik en fraude zal Toyota Belgium optreden en mogelijks de verlenging van de Eurocare pechverhelping annuleren.

1 Verlenging van twee jaar voor ProAce voertuigen met een tweejaarlijks onderhoudsplan
De prijs is BTW inbegrepen. €259 incl. BTW voor de Toyota ProAce voertuigen met tweejaarlijks onderhoudsplan